• PRO TV
  • A primit ajutor de la un om al strazii ca sa ajunga acasa. Modul in care a decis sa il rasplateasca a devenit viral

A primit ajutor de la un om al strazii ca sa ajunga acasa. Modul in care a decis sa il rasplateasca a devenit viral

A primit ajutor de la un om al strazii ca sa ajunga acasa. Modul in care a decis sa il rasplateasca a devenit viral

O tanara a mers la plimbare in Londra, dar pentru ca a avut foarte multe lucruri de facut, aceasta a pierdut trenul de intoarcere acasa si a ramas pe strazi, fara sa stie unde sa se adaposteasca peste noapte.

Dupa ce si-a petrecut o zi in Londra, Nicole Sedgebeer a pierdut ultimul tren catree casa, iar acest lucru insemna ca nu are unde sa stea pana la urmatorul tren, care era abia a doua zi de dimineata. Pentru ca nu avea unde sa stea si si-a dat seama rapid de pericolele la care era expusa, tanara a explicat pe Facebook ca era pe punctul sa cedeze cand l-a intalnit pe Mark, un barbat care i-a spus unde se afla o cafea non-stop.

Barbatul, un om al strazii, nu numai ca a ajutat-o sa nu isi petreaca noaptea in plina strada, dar a si stat alaturi de ea si a dus-o la tren a doua zi. 

"Acest barbat pe care in mod normal il evitam daca imi cerea maruntis pe strada a transformat o intamplare neplacuta intr-o poveste care m-a ajutat sa imi dau seama ce conteaza cu adevarat in viata.", a scris tanara pe pagina de Facebook.

Cand l-a intrebat pe barbat de ce a facut acest gest pentru ea, acesta i-a raspuns ca este de datoria unui tata sa o duca in siguranta acasa pe fiica altui barbat.

Cei doi si-au facut un selfie impreuna, de altfel primul din viata lui Mark.

Respect!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni