• PRO TV
  • Justin Bieber, ipostaze incendiare alaturi de dansatoarea sa. Dansul celor doi a aprins imaginatia fanelor

Justin Bieber, ipostaze incendiare alaturi de dansatoarea sa. Dansul celor doi a aprins imaginatia fanelor

Justin Bieber, ipostaze incendiare alaturi de dansatoarea sa. Dansul celor doi a aprins imaginatia fanelor

Justin Bieber a atras din nou atentia fotografilor, la concertul sau Purpose World Tour. Cantaretul in varsta de 22 ani a reusit sa adauge, la colectia fotografiilor cu domnisoare, un set nou de imagini, de data aceasta alaturi de una dintre dansatoarele sale.

Justin nu a avut retineri in a o ridica in brate pe tanara dansatoare roscata si de a o roti, in cateva miscari impuse de coregrafie.



In continuarea prestatiei sale, Bieber a renuntat la tricoul pe care il purta, spre deliciul publicului. La toate acestea s-a adaugat si foarte multa apa, pentru ca intreaga aparitie scenica sa fie una de succes.


Justin Bieber este una dintre celebritatile care apar des in presa, in special atunci cand este implict intr-un scandal.

Cei de la TMZ scriu ca in urma cu cateva zile, Justin si prietenii sai au plecat dintr-un bar fara sa achite nota de plata. Se pare ca asta s-a intamplat in momentul in care o fana a dorita sa i se faca o poza, iar unul dintre dansatorii lui Justin a refuzat, aproape pornind un scandal. 

Grupul a plecat pentru a evita cearta, urmand ca una dintre garzile de corp ale cantaretului sa achite nota, lucru care nu s-a mai intamplat. Justin ar fi achitat insa, a doua zi, scrie Daily Mail.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni