• PRO TV
  • S-a transformat intr-o papusa Barbie in mai putin de 2 minute. Rezultatul e incredibil: putini se asteptau sa arate asa

S-a transformat intr-o papusa Barbie in mai putin de 2 minute. Rezultatul e incredibil: putini se asteptau sa arate asa

S-a transformat intr-o papusa Barbie in mai putin de 2 minute. Rezultatul e incredibil: putini se asteptau sa arate asa

Vrei sa arati ca o papusa Barbie fara sa apelezi la interventii chirurgicale sau fara sa apelezi la alte metode extreme? Poti face asta folosindu-te doar de machiaj.

Desi pare greu de crezut, Kandee Johnson se transforma intr-o papusa Barbie vie in doar 90 de secunde, cu ajutorul machiajului, unor lentile de contact si a unei peruci.

Americanca a devenit cunoscuta la nivel international datorita clipurilor postate pe canalul de Youtube, in care prezinta diferite machiaje cu ajutorul carora reuseste sa "devina" orice personaj isi doreste. 

Femeia posteaza in mod constant tutoriale, unele complexe, iar altele destul de simple, de initiere pentru doritoarele care vor sa se perfectioneze in arta machiajului. 

Clipul in care se transforma intr-o papusa Barbie veritabila a devenit viral pe internet si a strans peste doua milioane de vizualizari, rezultatul fiind unul exceptional.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni