• PRO TV
  • Nu ai nevoie de ac si atat! Cum poti sa refolosesti un tricou in mod originial

Nu ai nevoie de ac si atat! Cum poti sa refolosesti un tricou in mod originial

Nu ai nevoie de ac si atat! Cum poti sa refolosesti un tricou in mod originial

Face cateva taieturi intr-un tricou vechi, iar transformarea e fabuloasa. Accesoriul genial pentru care nu ai nevoie de ac si ata.

Se spuna ca pentru a avea intotdeauna o garderoba in pas cu moda, se recomanda ca o data la cateva luni sa arunci un ochi in dulapul cu haine si sa renunti la obiectele vestimentare pe care nu le-ai mai purtat de ceva vreme. 

Citeste si: A gaurit un bec cu o surubelnita si, cu ajutorul unui umeras, a transformat totul intr-un accesoriu genial pentru casa

Care e pasul urmator? Noi iti propunem sa nu arunci piesele vestimentare care nu iti mai sunt pe plac. Incearca sa le gasesti o noua utilitate. 

De exemplu, umand pasii specificati intr-un tutorial video, poti realiza o fata de perna originala. Partea cea mai buna este ca nu ai nevoie de ac si ata, ci doar de putina indemanare. 

Se asaza tricoul in plan orizontal si se pozitioneaza perna deasupra acestuia. Apoi, ambele fete ale tricoului se taie in forma de patrat, dar cu o latime mai mare cu aproximativ 10 centrimetri mai mare decat perna. Portiunea de 10 centimetri extra se franjureaza cu ajutorul unei foarfece. 

Vezi in videoclipul de mai jos cu se continua procesul de realizare al fetei de perna si cat de bine arata produsul final

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni