• PRO TV
  • Au auzit zgomote ciudate care veneau dintr-o gura de canal. Ce au gasit atunci cand au reusit sa se uite in canalizare

Au auzit zgomote ciudate care veneau dintr-o gura de canal. Ce au gasit atunci cand au reusit sa se uite in canalizare

Au auzit zgomote ciudate care veneau dintr-o gura de canal. Ce au gasit atunci cand au reusit sa se uite in canalizare

Noi toti avem nevoie de putin ajutor chiar si atunci cand nu ne dam seama ca situatiile in care ne aflam impun acest lucru. 

De cele mai multe ori, oamenii mai puternici sunt cei care ii ajute pe cei mai putin favorizati de soarta. In filmuletul de mai jos va prezentam o familie cu suflet mare care a vrut sa ajute o rata impreuna cu puisorii ei si sa ii salveze dintr-o capcana.

In timp ce se afla la plimbare cu cei 12 puiuti, rata a cazut impreuna cu familia ei intr-o gura de canal si nu a mai reusit sa faca nimic pentru a se salva. Din fericire, au fost oameni care i-au auzit zgomotele si au sarit in ajutorul ei.

Cu ajutorul unei galeti si a unei funii, oamenii au reusit sa ii scoata teferi de acolo. Chiar daca nu a avut cum sa le multumeasca, cu siguranta ca le-a multumit in sine ei ca le-a salvat viata.

Filmuletul de mai jos se inscrie cu siguranta in categoria celor care iti fac ziua mai frumoasa si care te fac sa iti recapeti increderea in umanitate.

 

She knew her babies were in good hands.

Posted by The Dodo on Monday, March 28, 2016

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni