• PRO TV
  • Au vrut sa isi bata joc de ea si i-au furat bicicleta. Cateva ore mai tarziu cineva a aparut la usa fetitei

Au vrut sa isi bata joc de ea si i-au furat bicicleta. Cateva ore mai tarziu cineva a aparut la usa fetitei

Au vrut sa isi bata joc de ea si i-au furat bicicleta. Cateva ore mai tarziu cineva a aparut la usa fetitei

Fiecare dintre noi a avut in copilarie o jucarie preferata pe care a luat-o peste tot, pe care a pastrat-o chiar si atunci nu mai era in cea mai buna stare de functonare.

Este si cazul fetitei din imaginile de mai jos care tinea foarte mult la bicicleta ei, pana in momentul in care cineva i-a furta-o. Atunci cand a terminat orele, micuta nu si-a mai gasit bicicleta in parcare si a mers acasa la mama ei sa o anunte.

Pentru ca nu avea ce sa mai faca, mama si fiica au mers la cumparaturi, dar in drum spre magazin, cele doua au gasit bicicleta agatata intr-un copac, destul de avariata. Cea mai mare suparare a mamei era ca cineva a fost in stare sa ii distruga fericirea micutei sale si sa ii ia un lucru cu o valoare sentimentala atat de mare.

Fara prea multe sperante, mama a sunat la sectia locala de politie, dar pe seara, in timp ce se aflau la masa, cele doua au auzit ca bate cineva in usa. Politistul care a venit la micuta acasa, i-a adus o bicicleta complet echipa, noua si i-a explicat micutei ca nu trebuie sa fie suparata. Acesta i-a spus ca in viata se intampla si lucruri rele, dar ca ele sunt urmate mereu de gesturi frumoase, iar acela a fost momentul in care fetita si-a primit bicicleta cea noua.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni