• PRO TV
  • Colantii care se "scurg" pe coapse, cea mai noua fita in materie de moda. Cat costa si cum arata

Colantii care se "scurg" pe coapse, cea mai noua fita in materie de moda. Cat costa si cum arata

Colantii care se "scurg" pe coapse, cea mai noua fita in materie de moda. Cat costa si cum arata

In ultimele sezoane, colantii si dresurile-fantezie au revenit in forta si au facut furori pe strazile marilor orase, in dulapurile fashionistelor, dar si in recenziile blogerilor de moda. Creatorii brand-urilor urbane au dus tendintele la un cu totul alt nivel.

Mai exact, editorii acasatv.ro au descoperit o firma din Germania care face senzatie pe piata articolelor vestimentare cu un model inedit de colanti.

In diferite culori, acestia par sa se prelinga pe coapse si sa se scurga de-a lungul piciorului. Firma a creat cateva perechi si pentru barbati, insa este greu de spus daca reprezentantii sexului puternic s-ar declara incantati de modele, ei fiind adesea reticenti la inovatiile din domeniul vestimentar.

Ce-i drept nici reprezentantele sexului frumos nu sunt toate incantate de noua inventie, doar cele mai indraznete si fashioniste testand modelul.

Bizarele creatii costa intre 35 si 60 de euro si, cu toate ca sunt greu de asortat, au avut succes printre o parte dintre tinerele din Europa. VEZI IMAGINI AICI.

Ce parere ai despre colantii care se scurg pe coapse? Ai purta asa ceva?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni