• PRO TV
  • Pe 1 iunie, Smiley a facut un show de neuitat la Arenele Romane!

Pe 1 iunie, Smiley a facut un show de neuitat la Arenele Romane!

Pe 1 iunie, Smiley a facut un show de neuitat la Arenele Romane!

1 Iunie. Arenele Romane. Un setup de poveste, in care 5000 de oameni au cantat la unison intr-unul dintre cele mai frumoase show-uri Smiley & The Band, un spectacol minutios pus la punct, in care muzica 100% live a fost completata de efecte speciale, dans, costume si o scenografie impresionanta.

Smiley a urcat pe scena in jurul orei 21.00 si a cantat timp de aproape 2.30 h neintrerupt. Artistul si-a dorit sa aduca la Arenele Romane un show cu un concept special, care a plecat de la ideea ultimului sau single, „Insomnii”, si sa transmita emotia frumoasa a muzicii fiecarui om venit sa il asculte. 

Show-ul a inceput cu piesa „Dincolo de cuvinte” si a crescut treptat in emotie si energie, pe masura ce artistul a dezvaluit setlist-ul serii si surprizele pe care le-a pregatit. Fanii au putut sa asculte hit-urile lui Smiley de pe cele trei albume lansate deja, dar si piese mai noi, precum „Nemuritori”, „Oarecare” sau „Insomnii”. Alaturi de Smiley, pe scena de la Arenele Romane, au urcat pe rand Cabron, DOC, Alex Velea si Dorian, toti fiind sustinuti de un super band de instrumentisti.

Data de 1 Iunie nu a fost aleasa in mod aleatoriu. Prin acest eveniment, Smiley si-a propus sa deschida oficial sezonul de vara, printr-un concert in aer liber, alaturi de prieteni. In plus, a imaginat un spectacol in care toata lumea s-a regasit, un spectacol pentru toti copiii, indiferent de varsta din buletin sau certificat de nastere.

„Acest concert a fost un efort de echipa. S-a muncit mult, dar credem ca a meritat din plin. Am incercat, prin tot ceea ce am facut pe scena, sa le transmitem oamenilor ca este bine sa ramana un pic copii toata viata, pentru ca, astfel, totul pare mai frumos, mai viu, mai colorat si orice vis pe care il au e mai usor de indeplinit”, a declarat artistul dupa evenimentul de la Arenele Romane.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni