• PRO TV
  • Nu a imbracat niciodata un costum de baie pana la varsta de 21 de ani. Cum arata aceasta tanara in partea de jos a trupului

Nu a imbracat niciodata un costum de baie pana la varsta de 21 de ani. Cum arata aceasta tanara in partea de jos a trupului

Nu a imbracat niciodata un costum de baie pana la varsta de 21 de ani. Cum arata aceasta tanara in partea de jos a trupului

Lesley Miller este o femeie care a trait toata viata cu povara kilogramelor in plus. Inca de la varsta de trei ani, aceasta a avut parte de jignirile colegilor de gradinita care mereu o intrebau de ce este "mai mare" decat ei.

La varsta de 21 de ani, Lesley a decis ca a venit timpul sa nu isi mai evalueze trupul in functie de standardele de frumusete pe care le impune societatea si a facut un pas important: dupa 18 ani de frustrare a decis ca isi cumpere prima pereche de bikini.

Imediat dupa ce a facut aceasta achizitie, Lesley a mers mai departe in procesul ei de transformare si si-a fact si prima fotografie in costum de baie pe care a publicat-o pe Facebook. Aceasta a fost insotita de un mesaj motivational, iar zeci de mii de oameni i-au apreciat curajul.

"Mi-am petrecut 18 ani din viata mea asteptand. Mi-am tinut corpul acoperit si ascuns de privirile celorlalti. Mi-am spus ca intr-o zi imi voi da voie sa fiu vazuta, in sfarsit voi face lucrurile pe care visam ca le voi realiza cand voi fi suficient. Suficient de slaba, suficient de fericita, suficient de increzatoare." scrie Lesley Miller.

La varsta de numai 9 ani, tanara s-a inscris intr-o tabara de slabit, la 11 ani si-a facut o operatie de reductie a stomacului. In jurul varstei de 20 de ani a reusit sa isi reduca masa corporala la jumatate, dar pentru ca nici asa nu putea fi fericita, tanara a decis sa traiasca asa cum doreste, fara sa ii mai pese de ceilalti.

"Puteti vedea tot. Colacei de grasime, piele in exces, vergeturi, celulita, cicatrici de la operatii si autoflagelare. Vreau sa invat sa ma iubesc pe mine toata, nu doar partile despre care mi s-a spus ca sunt acceptabile, deoarece secretul este ca am fost mereu 'suficient de' si tot asa esti si tu."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni