• PRO TV
  • Vantul le-a jucat feste! Vedetele care au fost la un pas de accidente vestimentare majore

Vantul le-a jucat feste! Vedetele care au fost la un pas de accidente vestimentare majore

Vantul le-a jucat feste! Vedetele care au fost la un pas de accidente vestimentare majore

Din dorinta de a arata cat mai bine, vedetele de la Hollywood ajung sa fie puse in ipostaze compromitatoare, chiar in momentele in care se afla in centrul atentiei.

Desi sunt foarte atente la aspectul lor fizic, la felul in care se imbraca, se misca si vorbesc, momentele penibile le lovesc si pe vedete.

Imbracate in rochii diafane sau in fuste largi, celebritatile nu tin cont intotdeauna de conditiile meteo sau locatiile in care urmeaza sa mearga, astfel ca de multe ori sunt puse in situatia destul de stanjenitoare.

Printre cele mai cunoscute nume care au ramas in istorie din cauza instantaneelor surprinse de fotografi se afla Kate Middleton, Demi Lovato sau Jessica Alba, cele trei fiind la un pas sa-si arate lenjeria intima din cauza vantului care le-a ridicat mult prea mult fustele.

Lui Kate Middleton i s-a intamplat de mai multe ori sa fie luata pe nepregatite din cauza vantului si a tinutelor din materiale vaporoase pe care le-a purtat . La fel ca si in cazul celorlate vedete, vantul le-a jucat feste si le-a ridicat fusta suficient de mult pentru a ajunge in paginile presei tabloide. 

Vezi galeria foto AICI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni