• PRO TV
  • Femeia din imagini a fost salvata de o umbrela. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere 

Femeia din imagini a fost salvata de o umbrela. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere 

Femeia din imagini a fost salvata de o umbrela. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere 

Atunci cand se anunta vreme mohorata, iar ploile predomina din punct de vedere meteorologic, umbreala este elementul care ne salveaza, dar nimeni nu si-a imaginat ca are cu siguranta si alte avantaje.

In filmuletul de mai jos umbrela este cea care i-a salvat viata unei femei. O doamna in varsta a avut parte de sansa vietii ei si acest lucru s-a intamplat fara sa isi dea seama prea repede in ce situatie se afla de fapt. Batrana a cazut intr-o groapa, dar din simplul motiv ca a reusit sa tina umbrela deschisa in cadere, viata i-a fost salvata.

Umbrela nu a avut loc in groapa, iar femeia a reusit sa isi salveze viata printr-o minune. Un grup de oameni au vazut intreaga intamplare si au ajutat-o sa iasa de acolo. Din fericire, batrana a scapat cu cateva zgarieturi.

Femeia a marturisit ca acesta a fost un moment in care si-a dat seama ca exista acel "cineva care o pazeste". Camerele de supraveghere din zona au surprins intreaga scena, iar imaginile sunt acum virale.

Toti cei care au vazut imaginile si-au dat seama ca trebuie sa aiba mai multa grija atunci cand se afla pe strada si cred ca sunt in siguranta. Expresia "cu ochii in patru" se potriveste cel mai bine acestui gen de intamplari.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni