• PRO TV
  • Rihanna e "regina" Carnavalului din Barbados, dar anul acesta o alta vedeta i-a luat locul. Cine e tanara superba care a aparut asa  

Rihanna e "regina" Carnavalului din Barbados, dar anul acesta o alta vedeta i-a luat locul. Cine e tanara superba care a aparut asa  

Rihanna e "regina" Carnavalului din Barbados, dar anul acesta o alta vedeta i-a luat locul. Cine e tanara superba care a aparut asa  

In ultimii ani, Rihanna ne-a oferit ocazia sa o admiram in toata splendoarea in cadrul Carnavalului din tara ei natala, Barbados. Cantareata s-a afisat in costume spectaculoase, care i-au evidentiat formele voluptoase. Anul acesta a venit insa randul altei vedete sa se faca remarcata pe strazile din Barbados.

Supermodelul Chanel Iman a parut in largul ei imbracata in costumul de carnaval. Ce-i drept, costumatia sexy nu difera prea mult de tinutele pe care tanara le-a purtat de-a lungul timpului in cadrul show-urilor de lenjerie intima Victoria's Secret.

Imbracata intr-o pereche de bikini albi cu pietricele stralucitoare aplicate, cu un sutien din acelasi set si multe pene spectaculoase, Chanel Iman i-a facut pe locuitorii din Barbados sa uite ca Rihanna nu si-a facut aparitia anul acesta. Cantareata este in turneul in Europa, iar pe 14 august concerteaza si la Bucuresti. Chanel i-a tinut insa cu brio locul, iar paparazzii au fotografiat-o din toate unghiurile posibile.

Detaliul care insa a atras toate privirile a fost locul in care vedeta si-a tinut telefonul. Pentru ca outfitul ei nu a fost conceput cu... poseta, Chanel Iman si-a pus iPhone-ul in slipi :) 

Posesoarea unui trup perfect, Chanel Iman a dezvaluit ca nu tine o dieta anume, insa este atenta la ceea ce mananca. "Cand eram mai tanara, mancam tot ceea ce voiam. Acum, ca sunt un pic mai in varsta, metabolismul meu a incetinit un pic. Trebuie sa fiu atenta la cata paine sau ciocolata mananc. Placerile mele vinovate sunt painea si ciocolata", a spus modelul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni