• PRO TV
  • Este imposibil ca cineva sa uite acest moment! Mireasa avea un discurs emotionant, dar nu si-a dat seama ca altcineva a furat toate privirile

Este imposibil ca cineva sa uite acest moment! Mireasa avea un discurs emotionant, dar nu si-a dat seama ca altcineva a furat toate privirile

Este imposibil ca cineva sa uite acest moment! Mireasa avea un discurs emotionant, dar nu si-a dat seama ca altcineva a furat toate privirile

Oamenii se impart in doua categorii atunci cand participa la o nunta: cei care adora sa vada mirele si mireasa si cei care se plictisesc si fac orice altceva numai sa treaca timpul mai repede.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Tom si Katie, doi tineri care au avut apropiatii si familia alaturi in cea mai importanta zi din viata lor, dar care nu au luat in considerare ca nici copiii prezenti nu sunt de ignorat.

In filmuletul de mai jos, cei doi tineri isi jurau credinta eterna, iar momentul era extrem de emotionant pentru toata lumea. Chiar atunci cand toata lumea credea ca mireasa va plange de emotie si ca nimeni nu va uita prea curand momentul, invitatii au inceput sa rada cu lacrimi.

O fetita, care era si domnisoara de onoare, a luat-o la fuga prin imprejurimi si toata lumea a urmarit momentul in toata splendoarea lui. Nici mireasa nu a parut deranjata de faptul ca momentul lor a fost intrerupt.

Toata lumea a ras cu lacrimi. Aparent, micuta isi dorea sa ajunga mai repede pe malul lacului pentru a se bucura de apa, dar din fericire, mama a prins-o inainte sa isi ude toata rochita.

Cu siguranta ca acum nimeni nu va uita nunta celor doi. Imaginile sunt virale!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni