• PRO TV
  • Generatia 60+ de modele. Refuza sa imbatraneasca, arata cu 20 de ani mai tinere si poarta haine de pustoaice. Cum arata

Generatia 60+ de modele. Refuza sa imbatraneasca, arata cu 20 de ani mai tinere si poarta haine de pustoaice. Cum arata

Generatia 60+ de modele. Refuza sa imbatraneasca, arata cu 20 de ani mai tinere si poarta haine de pustoaice. Cum arata

Daca majoritatea femeilor se tem sa imbatraneasca, iar aparitia ridurilor le sperie, avem exemplul unor doamne care sfideaza trecerea anilor si se simt bine in corpul lor. Nu tin diete speciale, iar singurul secret al aspectului lor placut este…increderea!

Generatia 60+ de modele refuza sa imbatraneasca, arata cu 20 de ani mai tinere si poarta haine de pustoaice. Uite-le, mai jos, pe cele mai fabuloase doamne din moda internationala:

Lauren Hutton, 72

Pe parcursul carierei sale de model, Lauren a avut un numar record de 26 de sesiuni foto pentru revista Vogue. In 2013, a pozat pentru copertele a trei reviste cunoscute: MUSE, The Edit si Harper’s Bazaar. Cand avea 61 ani, a pozat nud pentru BIG din dorinta de a face femeile mandre de corpul lor indiferent de varsta, spune ea.


Jacqueline Murdock, 86

Cand era tanara, Jacqueline a lucrat ca dansatoare. Visul ei era sa ajunga pe copera unei reviste, obiectiv pe care l-a atins la varsta de 82 de ani datorita un blogger de moda pe nume Ari Seth Cohen. Acesta a remarcat-o intr-un  parc, iar mai apoi a invitat-o sa pozeze pentru pagina sa de Instagram.

 

Legendary Apollo Theater Dancer, Jacquie "Tajah" Murdock" a few summers ago.

A photo posted by Ari Seth Cohen (@advancedstyle) on


Daphne Selfe, 88 de ani

Si-a inceput cariera de model la varsta de 20 de ani, dar pentru ca a devenit mama de mai multe ori, a renuntat la ea. Cand copiii au crescut, Daphne a realizat ca ii lipseste podiumul si a cerut agentiei de modele sa-i gaseasca un job.

 

So excited to share my new campaign with @OPSM - Style At Every Age. A huge honour to work with @garyheery x

A photo posted by Daphne Selfe (@daphneselfe) on


Baddie Winkle, 88 de ani

Baddie se simte foarte bine in corpul ei. Aceasta pozeaza fara retineri in costum de baie, are cont de Instagram si este urmarita de peste 2 milioane de utilizatori. Pozele sale sunt o explozie de culori si voie buna si cu siguranta se observa cum emana prin toti portii cat este de fericita la varsta de 88 de ani.

 

my blush is called orgasm btw

A photo posted by @baddiewinkle on


China Mochado, 86 de ani

Este un supermodel care a devenit faimos din tinerete si muza lui Hubert Givenchy. China isi continua cariera chiar si in prezent, uneori vaitandu-se ca trebuie sa ajunga in New York doar pentru o poza. Intr-un interviu acordat revistei New York Magazine, a marturisit ca bea vodka, nu tine dieta, iar singurele produse cosmetice pe care le foloseste sunt sapunul si crema pentru fata.

 

China Machado

A photo posted by @moremodelsofcolor on


Valerie Pain, 75 de ani

Valerie a fost model in anii '60, iar la varsta de 65 de ani a revenit in modeling. Colaboreaza cu diferite agentii din Londra si ia parte la evenimentele importante din acest domeniu. La 69 de ani, Valerie a avut parte de un shooting pentru Debenhams.


Carmen Dell’Orefice, 85 de ani

Aceasta doamna eleganta a intrat in cartea recordurilor pentru cea mai longeviva cariera de model. Prima sedinte foto a avut-o la varsta de 15 ani pentru coperta revistei Vogue. Dupa 70 de ani de cariera, inca pozeaza prin aceaasi maniera eleganta cu care a obsinuit publicul, iar branduri mari precum Rolex inca o solicita pentru sesiuni foto.

 

Welcome Instagram

A photo posted by Carmen Dell Orefice (@carmendellorefice) on


Gitte Lee, 81 de ani

Gitte a fost un model faimos in anii '70, dar a renuntat la cariera si s-a casatorit. Dupa 50 de ani fericiti de mariaj, s-a intors pe podium pentru a straluci din nou. La 77 de ani, a devenit o stea in campania brandului Celine, iar in anul 2014 a devenit imaginea unui catalog pentru H&M.

 

Gitte Lee #gittelee #womenshistorymonth #badasswoman

A photo posted by ????Hannah???? (@glitteringhijab) on


Joyce Carpati, 83 de ani

Joyce e fosta interpreta de opera si art director pentru revista glamour American Cosmopolitan. A pozat pentru reviste precum Dazed, Another Magazine si Guardian, iar in 2013 a pozat pentru Campania Karen Walker.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni