• PRO TV
  • Imaginea care a impresionat o lume intreaga. Efectele razboiului din Siria, evidentiate printr-o fotografie emotionanta 

Imaginea care a impresionat o lume intreaga. Efectele razboiului din Siria, evidentiate printr-o fotografie emotionanta 

Imaginea care a impresionat o lume intreaga. Efectele razboiului din Siria, evidentiate printr-o fotografie emotionanta 

Scene devastatoare au fost surprinse in orasul sirian Alep, bombardat constant de regimul lui Bashar al-Assad si de aliatii rusi.

Imaginea cu un baietel sirian care a fost ranit in timpul atacurilor aeriene si care a ramas singur intr-o ambulanta dupa ce a fost scos dintre daramaturi a facut inconjurul lumii, devenind fotografia-simbol a situatiei tragice din Siria.

Omran Daqneesh a fost fotografiat intr-o ambulanta, ranit si plin de praf, clipul si imaginile surprinse la momentul respectiv devenind virale in scurt timp.

Potrivit ABC, Omran a suferit numeroase rani la cap, fiind salvat dintre daramaturi de voluntarii grupului de aparare civila din Siria, cunoscut ca White Helmets, alaturi de alti trei copii. 

Micutul a fost transportat la spitalul M10, unde a fost tratat, iar medicii au anuntat ca inca nu au reusit sa descopere identitatea parintilor.

Mii de oameni au reactionat la imaginea emotionanta a micutului, mesajele postate pe retelele de socializare deplangand situatia tragica din Siria.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni