• PRO TV
  • Poza cu care Alexis Ren si-a impresionat fanii. Cum s-a lasat fotografiata tanara care face senzatie pe Instagram

Poza cu care Alexis Ren si-a impresionat fanii. Cum s-a lasat fotografiata tanara care face senzatie pe Instagram

Poza cu care Alexis Ren si-a impresionat fanii. Cum s-a lasat fotografiata tanara care face senzatie pe Instagram

Alexis Ren este ultima senzatie a internetului. Blonda superba este invidiata de mii de femei din intreaga lume, care si-ar dori sa fie in locul ei: are un corp perfect, un iubit chipes si traieste practic visul american - se distreaza non stop, in cele mai frumoase destinatii de pe planeta.

Cu peste sase milioane de urmaritori pe contul de Instagram, Alexis Ren poate fi considerata una dintre "zeitele" de pe retelele de socializare, tinand cont de faptul ca reuseste sa faca obtina bani.

Fotografii si filmulete cu viata perfecta a lui Alexis Ren si a iubitului sau la fel de celebru pe Instagram, Jay Alvarrez, au facut inconjurul internetului. Cei doi practic isi castiga existenta distrandu-se. Ce-i drept, probabil ca si parintii lor sunt foarte bogati. 

 

Gimme that Jamaican sun @revolve

O fotografie postată de ALEXIS REN (@alexisren) pe

In plus, tanara de 19 ani are si un fizic de model, motiv pentru care nu se sfieste sa se pozeze in costum de baie decupate si tinute cat mai sexy, iar acum incearca sa obtina un loc pentru numarul din 2017 al revistei Sports Illustrated. 

"Am inceput activitatea de pe Instagram cand aveam 14 ani. Am considerat ca reprezinta o oportunitate pentru a arata cine sunt cu adevarat, nu doar o fata cu chip dragut", a declarat aceasta.

 

This is where you'll find me ???? snapchat -- Alexisreneg

O fotografie postată de ALEXIS REN (@alexisren) pe

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni