• PRO TV
  • Cascade care se preling pe trotuar si broaste testoase ce ies din asfalt. Desen record in Romania pentru artistul Joe Hill

Cascade care se preling pe trotuar si broaste testoase ce ies din asfalt. Desen record in Romania pentru artistul Joe Hill

Cascade care se preling pe trotuar si broaste testoase ce ies din asfalt. Desen record in Romania pentru artistul Joe Hill

3D Joe and Max, artistul care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a realizat cea mai mare pictura 3D pe strada, a ajuns in Romania. A acceptat provocarea PRO TV de a face un imens desen cu scene din "Supravietuitorul".

Emisiunea fenomen va incepe in data de 12 septembrie la PRO TV. Ba mai mult, Joe si-a propus sa realizeze cea mai buna pictura a lui de pana acum.
 
Astazi in Londra, maine la Paris, poimaine la New York. Asa se plimba Joe Hill de 12 ani incoace: calatoreste prin toata lumea si, cum ii place sa spuna, picteaza iluzii. 
 
Asadar sa nu va surprinda daca o sa intalniti pe strazile marilor orase cascade si canioane sau daca o sa vedeti cum testoasele ninja incearca sa evadeze dintr-o mare gaura in asfalt.
 
Joe Hill, artist 3D: "Folosim o tehnica veche, care se numeste arta anamorfica, ca sa para ca si cum ar fi intr-adevar ceva acolo in pamant, in fata ta sau ca e o gaura in asfalt. Poti sa o faci matematic, dar noua nu ne place sa o facem asa. Am invatat sa facem totul din ochi. Ne tot intoarcem in punctul magic, ne uitam si simtim pur si simplu cum ar trebui sa facem."
 
Pana acum Joe a facut sute de picturi 3D, care mai de care mai impresionante, iar cu una dintre ele a reusit sa intre si in Cartea Recordurilor in 2011. Are 1.160 de metri lungime si 106 metri latime si a fost realizata in Londra, orasul natal al lui Joe.
 
Joe Hill, artist 3D: "Am doborat recordul mondial pentru cea mai lunga si cea mai lata pictura stradala 3D. Am facut-o iarna, ploua si ceea ce pictam noi se tot stergea, dar am continuat sa pictam si dupa sase zile am doborat recordul."

La Bucuresti, Joe si-a propus sa inregistreze un nou record. Personal de aceasta data.
 
Joe Hill, artist 3D: "Imi place sa spun ca pictura mea favorita este cea pe care tocmai am terminat-o. Si acum, cand sunt pe punctul de a incepe sa lucrez la ea, sper ca asta va fi cea mai buna pictura a mea."
 
Joe va face in parcul IOR o pictura inspirata din emisiunea "Supravietuitorul", care va incepe din 12 septembrie la PRO TV.
 
Joe Hill, artist 3D: "O sa avem o cascada, multa vegetatie si o sa celebreze spiritul acestui show: evadarea, entuziasmul, caldura, dar si pericolul si lupta pentru supravietuire."
 
Joe s-a apucat deja de treaba insa a promis ca-si va face timp sa viziteze si Bucurestiul.
 
Joe Hill, artist 3D: "Sunt pentru prima data in Romania. Abia astept sa incerc mancarea traditionala. Mi s-a spus ca trebuie neaparat sa mananc sarmale, adica carnea tocata cu varza, abia astept. Imi place foarte mult vremea si mi s-a spus ca Bucurestiul e fantastic. Abia astept sa ies si sa vad si cladirile istorice."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni