• PRO TV
  • Cele mai bune filme se vad la Pro TV: Duminica, de la 20:30 ai "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre"

Cele mai bune filme se vad la Pro TV: Duminica, de la 20:30 ai "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre"

Cele mai bune filme se vad la Pro TV: Duminica, de la 20:30 ai "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre"

Cele mai bune filme sunt in weekend la Pro TV!

Sambata, "Doua pistoale", de la 20:30, la Pro TV!

Regia: Baltasar Kormákur
 
Cu: Mark Wahlberg, Denzel Washington
 
Gen film: Actiune

Laureatul Academiei de film, DENZEL WASHINGTON (Safe House, Flight) si MARK WAHLBERG (Contraband, Ted) detin rolurile principale din 2 Pistoale, un film exploziv de actiune in care doi agenti, provenind din servicii secrete concurente, trebuie sa-si scape pielea fugind impreuna. Dar parteneriatul lor inopinat are o problema: niciunul dintre cei doi nu stie ca celalalt este agent federal sub acoperire.

De 12 luni, agentul anti-drog Robert “Bobby” Trench (Washington) si ofiterul de contra-informatii al marinei, Marcus “Stig” Stigman (Wahlberg), sunt fortati sa colaboreze chiar daca nu sunt prea incantati sa o faca.

Lucrand sub acoperire, ei s-au infiltrat in mafia drogurilor, dar nu au incredere unul in celalalt nici cat in traficantii pe care au misiunea sa-i anihileze. Atunci cand tentativa lor de a se infiltra intr-un cartel mexican de droguri si de a recupera milioane de dolari esueaza, Bobby si Stig cad in dizgratia sefilor lor.

Duminica, "
Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", de la 20:30, la Pro TV!

Regia: Gore Verbinski

Cu: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley

Gen film: Actiune

Pentru Capitanul Jack Sparrow (JOHNNY DEPP), un tip dur, dar inca fermecator, apele involburate ale Marii Caraibe sunt pure si limpezi ca apa de izvor pana cand dusmanul sau de moarte, nemernicul capitan Barbossa (GEOFFREY RUSH), reuseste sa-i fure corabia, "Black Pearl", si inca sa mai si atace oraselul Port Royal. De parca n-ar fi de ajuns, ticalosul pirat o fura pe fiica guvernatorului, Elizabeth (KEIRA KNIGHTLEY), cea mai frumoasa floare, lumina ochilor parintesti.

Prietenul si iubitul fetei, Will Turner (ORLANDO BLOOM) isi uneste fortele cu Jack si pleaca, la bordul celui mai rapid vas, "H.M.S. Interceptor", pe urmele fetei. Fiecare dintre cei doi are un tel precis: Will o vrea pe frumoasa Elizabeth, iar Capitanul Jack isi vrea corabia inapoi. Incepe o cursa pe viata si pe moarte cu Barbossa. In urma celor doi temerari vine infrigurat ambitiosul Commodore Norrington (JACK DAVENPORT), la bordul vasului "H.M.S. Dauntless", pentru ca el este cel caruia guvernatorul ii fagaduise mana fiicei sale.

Fara ca Will sa banuiasca macar, exista inca un pericol aproape de neinvins. Asupra lui Barbossa si a piratilor sai apasa un blestem, cel al unei comori blestemate, care face ca echipajul "Perlei Negre" sa bantuie vesnic apele marilor, fara odihna, sub forma unor schelete. Atunci cand pe apa se reflecta primele raze ale lunii, piratii se transforma in cumplite schelete, iar corabia este condamnata sa infrunte vijelii si furtuni devastatoare. Blestemul pe care il poarta corabia si piratii poate fi dezlegat numai daca este returnata comoara si raul este indreptat.

Cursa navelor "Interceptor" si "Dauntless" se opreste la misterioasa Insula a Mortii (Isla de Muerta), unde are loc o confruntare datatoare de fiori reci cu piratii lui Barbossa. Miza este mare. Pe de o parte este razbunarea lui Sparrow, "Black Pearl", comoara blestemata si, nu in ultimul rand, izbavirea piratilor din blestem, soarta echipajelor si navelor Majestatii Sale si viata eroilor nostri care-si incruciseaza spadele intr-o lupta incrancenata contra infricosatorilor Pirati din Caraibe.

Impotriva tuturor, animati de dragoste sau de spiritul dreptatii, cei doi tineri eroi trec prin sabie piratii blestemati ai lui Barbossa. Pentru o femeie frumoasa si pentru un vas minunat.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni