• PRO TV
  • Paul Ipate a lansat prima lui piesa - "Coffee on your skin"

Paul Ipate a lansat prima lui piesa - "Coffee on your skin"

Paul Ipate a lansat prima lui piesa - "Coffee on your skin"

Paul Ipate a inceput sa isi exerseze talentul de cantaret inca din Ferma vedetelor, unde a fost responsabil cu voia buna, acompaniat de Octavian Strunila la acordeon. Nici la Jocuri de celebritate nu a ratat ocaziile de a le arata telespectatorilor ca are voce, insa microfonul care modifica vocile i-a dat putin de furca.

Astazi, Paul a lansat prima lui piesa, Coffee on you skin, compusa de el:  „Am scris aceasta piesa dupa ce trecusem printr-o perioada mai putin buna si incepeau sa mi se reaseze lucrurile in viata. Stii ca inspiratia vine cand ne e greu sau cand ne e bine. De cele mai multe ori, cand ne e greu. Nu pot sa intru in detalii, dar stiu ca a curs pur si simplu. Linia melodica este compusa de mine, iar versurile sunt scrise de iubita mea, Catalina Grama.

Coffee on your skin este o piesa de suflet si cu suflet, care  a fost lansata pe pagina lui de pe o retea de socializare impreuna cu mesajul: „De cativa ani m-am apucat de scris si compus muzica. Nu pentru a-mi schimba cariera, ci pentru ca am simtit nevoia de a ma exprima astfel. Nu am avut curaj sa arat decat prietenilor foarte apropiati ce am facut pana in momentul acesta, dar de azi m-am hotarat sa impart si cu voi. Asa ca daca aveti chef si sunteti curiosi, iata una din piesele mele!


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni