• PRO TV
  • Cele mai bune filme sunt in weekend la Pro TV: astazi, X-Men Origini: Wolverine, de la 20:30

Cele mai bune filme sunt in weekend la Pro TV: astazi, X-Men Origini: Wolverine, de la 20:30

Cele mai bune filme sunt in weekend la Pro TV: astazi, X-Men Origini: Wolverine, de la 20:30

Cele mai bune filme sunt la Pro TV!

Sambata, Capitanul America: Primul Razbunator

Regia: Joe Johnston

Cu: Chris Evans

Gen film: Actiune

Suntem in 1941, iar lumea este dezbinata de razboi. Dupa repetate incercari de a se inrola pentru a-si face datoria alaturi de confratii sai Aliati, tanarul si pirpiriul Steve Rogers (Chris Evans) e acceptat sa faca parte dintr-un program experimental care il va transforma intr-un supersoldat cunoscut sub numele de Capitanul America.

Cu noua sa infatisare, Capitanul America se alatura fortelor militare, alaturi de prietenul sau Bucky Barnes (SEBASTIAN STAN) si amica sa, Peggy Carter (HAYLEY ATWELL), sub comanda colonelului Chester Phillips (TOMMY LEE JONES), pentru a declara razboi diabolicei organizatii HYDRA, divizia secreta de cercetare stiintifica a nazistilor, condusa de ticalosul Red Skull (HUGO WEAVING).

"Capitanul America: Primul Razbunator" se concentreaza pe inceputurile universului Marvel, care avea sa fie populat mai tarziu de supereroi precum Iron Man, Hulk si Thor, in vremuri cand razboaiele se luptau cu arme, dar erau castigate de oameni.

Duminica, X-Men de la Origini: Wolverine

Regia: Gavin Hood

Cu: Ryan Reynolds, Hugh Jackman

Gen film: Actiune

Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seriaX-Men, are parte de propriul sau film. Prequel al celebrei serii, filmul prezinta aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative inainte de-al intalni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine (sau Logan) porneste in cautarea propriului sau trecut si a originii uimitoarelor sale puteri. Acest thriller cu actiune tensionanta, abordeaza intr-un stil direct, taios, originile misterioase ale protagonistului, trecutul sau plin de violenta, dar si trecutul sau romantic precum si infricosatorul program Weapon X, care ii permite sa dea frau liber furiei sale primitive. Pe parcursul actiunii, Wolverine intalneste noi mutanti legendari, precum Deadpool (Ryan Reynolds) si Gambit (Taylor Kitsch). 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni