• PRO TV
  • Cea mai focoasa creata din showbiz si-a uimit fanii cu cea mai recenta postare. Ce le-a aratat pe Instagram

Cea mai focoasa creata din showbiz si-a uimit fanii cu cea mai recenta postare. Ce le-a aratat pe Instagram

Cea mai focoasa creata din showbiz si-a uimit fanii cu cea mai recenta postare. Ce le-a aratat pe Instagram

Urmarita de sute de mii de oameni pe site-urile de socializare, Aisha Thalia este o senzatie a internetului. Celebra pentru formele sale apetisante si pentru parul ei cret si rebel, Aisha a facut un anunt neasteptat pe pagina sa de Instagram.

Apreciata pentru pozele sale in ipostaze si outfituri sexy, Aisha a primit mii de felicitari pe pagina sa de Instagram. Motivul? Tanara a anuntat ca este insarcinata si asteapta o fetita cu iubitul ei, DJ E Feezy. Acesta va fi al doilea copil al modelului.

 

I asked him to go half on a baby ???? ... Jacket by @touchdollsmiami #bts #maternityshoot

O fotografie postată de Aisha Thalia (@aishathalia) pe



Aisha a facut anuntul de Halloween si si-a pus un emoticon cu un dovleac pe burtica destul de vizibila. Faptul ca este insarcinata nu o impedica sa posteze in continuare imagini in lenjerie intima. Dimpotriva :) 





Aisha Thalia este un celebru model din Statele Unite ale Americii, care pozeaza adesea pentru campanii de lenjerie intima si apare in videoclipuri. Ea a fost surprinsa adesea de paparazzii pe plajele din Miami in zile obisnuite din viata ei, cand profita de vremea insorita si de valuri pentru a se relaxa alaturi de prieteni.

Aisha face adesea senzatie in costume de baie din doua piese in culori puternice, de dimensiuni reduse, care ii scot in evidenta bustul generos, posteriorul voluptuos si talia de viespe. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni