• PRO TV
  • Exercitiul de mai jos a fost realizat pentru oameni inteligenti! Crezi ca reusesti sa rezolvi in mai putin de 9 secunde?

Exercitiul de mai jos a fost realizat pentru oameni inteligenti! Crezi ca reusesti sa rezolvi in mai putin de 9 secunde?

Exercitiul de mai jos a fost realizat pentru oameni inteligenti! Crezi ca reusesti sa rezolvi in mai putin de 9 secunde?

De cele mai multe ori exercitiile care apar pe internet nu sunt luate in serios de fiecare data de catre internauti pentru ca majoritatea le considera ca sunt facute pentru cei care au o inteligenta medie.

Nu este si cazul exercitiului de mai jos, care a facut furori in ultima perioada pe retelele de socializare. Exercitiul de mai jos a creat controverse si majoritatea celor care l-au vazut l-au subestimat la inceput.

Exista si un indiciu pentru rezolvarea lui. Raspunsul nu este 6.

Cheia rezolvarii acestor exercitii se pare ca este gandirea in afara "cutiei". Daca invatam sa gandim diferit de felul in care o facem de obicei, se pare ca putem sa rezolvam astfel de exercitii mult mai rapid si ne antrenam creierul sa perceapa si alt fel de informatii.

Raspunsul se afla mai jos:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni