• PRO TV
  • Cum ne influenteaza alegerile din SUA? Trump vs. Clinton-And What it Means to us - documentar eveniment difuzat la ProTV

Cum ne influenteaza alegerile din SUA? Trump vs. Clinton-And What it Means to us - documentar eveniment difuzat la ProTV

Cum ne influenteaza alegerile din SUA? Trump vs. Clinton-And What it Means to us - documentar eveniment difuzat la ProTV

Europa - atat Estul, cat si Vestul - a trecut, in ultima perioada, prin cateva evenimente care ameninta sa stabileasca o noua ordine a lucrurilor.

Consecintele votului pentru Brexit asupra regiunii, misiunea NATO in Europa, expansiunea continua a Rusiei catre Vest, “bomba cu ceas” reprezentata de imigranti, libera circulatie a lucratorilor in UE, cresterea populatitatii miscarilor nationaliste in Europa si insasi viabilitatea Uniunii Europene sunt necunoscute carora “Batranul Continent” trebuie sa le faca fata in perioada urmatoare.

Ce opinii au cei doi candidati la Presedintia Statelor Unite despre aceste subiecte vedeti in documentarul “Trump vs. Clinton - And What it Means to us”, care va fi difuzat de ProTV, pe 8 noiembrie, de la ora 23.30.

Rar s-a intamplat, in istoria politica recenta, ca publicul sa asiste la o intrecere prezidentiala atat de tumultoasa si cu atatea necunoscute ca cea din 2016, pentru Casa Alba. Fie ca ne place sau nu, persoana care va deveni presedintele Americii pe 8 noiembrie va afecta si milioan de oameni care nu voteaza si care locuiesc in Europa de Est si Romania.

Documentarul este structurat pe problemele cheie cu impact direct asupra Romaniei: Putin si problematica securitatii nationale, NATO, refugiati, votul pentru Brexit si cum va supravietui UE dupa el. Sunt chestiuni care, mai devreme sau mai tarziu, vor avea un impact asupra fiecarui cetatean din rgiune.

Materialul prezinta viziunea ambelor parti implicate, prin intervivarea atat a sustinatorilor, cat si a contestatarilor celor doi candidati.

Cine sunt invitatii:

  • Dr. RICHARD HAASS, presedinte The Council on Foreign Relations.
  • Amiralul JAMES WOOLSEY, directorul CIA in timpul Presidentiei lui Bill Clinton.
  • Congressman MICHAEL McCAUL, presedinte Homeland Security Committee, U.S. Congress
  • KERRY KENNEDY, presedinte Robert F .Kennedy Foundation, fiica senatorului Robert Kennedy si nepoata presedintelui John Kennedy.
  • Guvernatorul Virginiei TERRY McAULIFFE, presedintele echipei de campanie a lui Hillary Clinton - “Hillary Clinton-for-President” din 2008, si prietena apropiata a cuplului Clinton.
  • Ambasadorul LINCOLN P. BLOOMFIELD, Assistant Secretary of Defense and State in mai multre administratii prezidentiale.
  • NICOLAS ECONOMIDES, profesor de economie la Univestitatea din New York.

Echipa este condusa de John M. Florescu, producatorul care, alaturi de Sir David Frost, a realizat de doua ori programul “The Next President”, pentru televiziunea americana. Alaturi de el va fi Trevor Poots, producatorul din Marea Britanie a lui Sir David din ultimii 10 ani. Impreuna, cei doi au realizat "Războiul Regelui", despre viata Regelui Mihai al Romaniei, documentar difuzat de ProTV pe 5 mai.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni