• PRO TV
  • I-au multumit acestei tinere ca si-a arata grasimea de pe abdomen. Motivul pentru care a facut acest lucru este uimitor

I-au multumit acestei tinere ca si-a arata grasimea de pe abdomen. Motivul pentru care a facut acest lucru este uimitor

I-au multumit acestei tinere ca si-a arata grasimea de pe abdomen. Motivul pentru care a facut acest lucru este uimitor

Ashlie Molstad, o tanara in varsta de 31 de ani a publicat zilele trecute o imagine pe contul de Facebook: in prima parte a imaginii sta in picioare imbracata in bustiera sport si lenjerie intima, iar in cealalta jumtate, tanara este asezata pe canapea si se vad faldurile inestetice de grasime din cauza pozitiei in care se afla.

Tanara a marturisit si de ce a facut acest lucru: desi arata foarte bine si este pasionata de sport, tanara vrea sa ii faca pe toti cei din jurul sau sa se simta bine in pielea lor. Inainte de nunta, tanara s-a straduit foarte mult sa slabeasca si a suferit de depresie, asa cum a marturisit intr-o alta postare pe Facebook.

Ashlie nu este prima tanara care a incercat sa le arate internautilor ca abdomenele lucrate care apar pe retelele de socializare nu sunt neaparat adevarate. 

Sunt multe femei care au apreciat-o pentru curaj si care i-au multumit pentru ceea ce le-a transmis prin intermediul acestei imagini. 

"Cred ca magia se intampla atunci cand sunt de acord cu ceea ce suntem, indiferente de numarul kilogramelor sau de pozitia din care facem poza".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni