• PRO TV
  • In numai 15 secunde a ajuns vedeta pe internet. Mamica din imagini a cucerit lumea intreaga cu reactia ei

In numai 15 secunde a ajuns vedeta pe internet. Mamica din imagini a cucerit lumea intreaga cu reactia ei

In numai 15 secunde a ajuns vedeta pe internet. Mamica din imagini a cucerit lumea intreaga cu reactia ei

Sa fii parinte cu norma intreaga inseamna experiente pe care le traiesti o singura data in viata, dar la fel de mult implica si oboseala si stres. 

Mamica din filmuletul de mai jos este extrem de muncitoare si a vrut sa realizeze un filmulet care a fost considerat pe loc unul dintre cele mai amuzante din ultimele zile.

Femeia abia obtinuse linistea de care avea mare nevoie. Doi copii mici nu adorm niciodata atunci cand le ceri si nici nu se intampla prea des sa doarma in acelasi timp. Cand mamica se bucura ca in sfarsit are parte de cateva clipe si momente numai pentru ea, "minunea s-a intamplat".

Cand a crezut ca micutii ei au adormit, a aprins camera si a vrut sa imortalizeze un astfel de moment. Pentru ca a fost extrem de incantata, se pare ca a vorbit mult prea tare sau s-a manifestat mai mult decat era cazul pentru ca "magia" a durat numai 15 secunde. 

Ambii baieti s-au trezit si fericirea de moment a mamei s-a risipit si ea. Dezamagirea s-a instalat rapid pe chipul ei, dar reactia pe care a avut-o face acum inconjurul lumii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni