• PRO TV
  • Poze rare cu familia Obama. Cum au aratat Barack si Michelle in ziua nuntii

Poze rare cu familia Obama. Cum au aratat Barack si Michelle in ziua nuntii

Poze rare cu familia Obama. Cum au aratat Barack si Michelle in ziua nuntii

In urma cu o luna, Michelle si Barack Obama au sarbatorit 24 de ani de casnicie, ocazie cu care au aparut pe retelele de socializare poze de la marele eveniment. 

Cei doi s-au intalnit in 1989, la o firma de avocartura din Chicago, iar dupa cateva luni au inceput sa iasa la intalniri. 

Barack si Michelle s-au logodit in 1991, iar un an mai tarziu au devenit sot si sotie. Prima fiica a cuplului, Malia Ann, s-a nascut in 1998, in timp ce Natasha a venit pe lume trei ani mai tarziu.

In ziua nuntii, Barack Obama a purtat un costum clasic, in timp ce Michelle a optat pentru o rochie pe umeri, cu trena uriasa.

Michelle a facut apoi niste dezvaluiri emotionante despre inceputurile povestii lor de dragoste, subliniind saracia in care traia sotul ei, cand cei doi s-au intalnit, cu 24 de ani in urma: “El era tipul care ma lua la intalniri intr-o masina atat de ruginita, ca puteam vedea cimentul printr-o gaura de la usa…el era tipul a carei posesiune de pret era o masa de cafea, pe care o gasise intr-un tomberon si a carui singura pereche decenta de pantofi era cu jumatate de masura prea mica.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni