• PRO TV
  • Bucuresti si Brasov, in topul celor mai ieftine destinatii de vacanta, potrivit Forbes

Bucuresti si Brasov, in topul celor mai ieftine destinatii de vacanta, potrivit Forbes

Bucuresti si Brasov, in topul celor mai ieftine destinatii de vacanta, potrivit Forbes

Romania se numara printre cele mai ieftine destinatii de vacanta, in 2017. Intr-un top realizat de revista Forbes au fost incluse si doua orase de la noi: Bucuresti si Brasov

Pe primul loc in clasament se afla insa nordul Vietnamului, unde bugetul chiar nu va fi o grija, spun cei de la Forbes.  Acolo, o portie de mancare, de exemplu, costa intre 50 de eurocenti si 2 euro.

Vietnam este in fruntea clasamentului ce include cele mai ieftine destinatii. Turistilor le este recomandata partea de nord, regiunea Hanoi, unde, spun localnicii, sunt cele mai frumoase peisaje, cu drumuri serpuite si culturi de orez, cu localitati mici, unde se pastreaza traditii vechi. Acolo, cazarea intr-un hostel costa de la 5 euro pe noapte, iar mancarea si transportul au preturi la fel de avantajoase.

Topul realizat de revista Forbes curpinde si cateva tari din Europa. In Portugalia, la Lisabona, un oras cu multe muzee si cladiri istorice, se poate gasi un loc de cazare cu aproximativ 20 de euro pe noapte, noteaza publicatia.

In lista Forbes, cu 21 de destinatii, au fost incluse si orasele Bucuresti si Brasov. In timp ce Capitala este laudata pentru arhitectura si pentru viata de noapte, Brasovul e descris ca ideal pentru vacanta de iarna, atunci cand crestele muntilor sunt acoperite de zapada, partiile sunt perfecte pentru schiat, iar Castelul de la Bran este acoperit de nea.

O alta propunere pentru cei care nu vor sa cheltuiasca mult in concediu este Seul. Acolo, doua persoane pot pot manca in oras cu 8 euro.

Cu bani putini se poate ajunge si in locuri exotice, potrivit celor de la Forbes. Ei recomanda Cape Town, in Africa de Sud, unde turistii pot admira in voie pinguinii cere se relaxeaza pe plaja. Si mentioneaza si Insula Tobago din Caraibe, si insulele Fiji, adevarate oaze de relaxare pentru cei care adora sa se bronzeze.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni