• PRO TV
  • A lasat in spate o cariera de 10 ani. Cum arata tanara care a renuntat la sedinte foto ca sa se faca arbitru de fotbal

A lasat in spate o cariera de 10 ani. Cum arata tanara care a renuntat la sedinte foto ca sa se faca arbitru de fotbal

A lasat in spate o cariera de 10 ani. Cum arata tanara care a renuntat la sedinte foto ca sa se faca arbitru de fotbal

Amy Christophers are 30 de ani si dupa ce timp de 10 ani a pozat in lenjerie sexy sub numele de Brandy Brewer a decis sa isi urmeze adevarata pasiune: fotbalul.

Tanara, originara din Cornwall, Marea Britanie, a luat examenul de arbitru si are in gand sa ajunga cea mai buna in domeniu.

"Dintotdeauna am iubit fotbalul si m-am gandit ca sa fii arbitru este un mod foarte bun de a fi in mijlocul actiunii. Nu sunt suficiente femei in acest domeniu si ma bucur ca le pot arata oamenilor ca si fetele o pot face la fel de bine. Arbitrajul nu e doar un hobby, e o pasiune si o tratez cu foarte multa seriozitate", a declarat Amy.

Fata se afla in primele etape ale pregatirii profesionale, ceea ce inseamna ca poate arbitra doar meciuri locale sau de tineret. Tine cu Chelsea si crede ca "atunci cand baietii ma vad intrand pe teren machiata nu isi spun “da, stie ce face”, dar raman mereu socati cand vad ca stiu mai multe decat ei".

Pasionata de lumea sportului, Amy Christophers este prezentatoare in cadrul Sports Tonight Live si jurnalist in domeniu. Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni