• PRO TV
  • In weekend la Pro TV: sambata, "Casa conspirativa", duminica, "Vocea Romaniei Junior", de la 20:30

In weekend la Pro TV: sambata, "Casa conspirativa", duminica, "Vocea Romaniei Junior", de la 20:30

In weekend la Pro TV: sambata, "Casa conspirativa", duminica, "Vocea Romaniei Junior", de la 20:30

Pro TV - Ai ce trebuie!

Sambata, "Casa conspirativa", de la 20:30

Regia: Daniel Espinosa

Cu: Denzel Washington, Ryan Reynolds

Gen film: Actiune

SAFE HOUSE este un thriller in care protagonisti sint Denzel Washington si Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat intr-o casa conspirativa din Africa de Sud, si un agent incepator, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri si trebuie sa aiba incredere unul in altul dupa ce casa e atacata de o echipa de mercenari. Cind casa conspirativa e atacata de mercenari, ei doi reusesc sa scape, dar acum fostii dusmani trebuie sa se alieze pentru a afla cine ii doreste morti. 

In ultimul an, Weston a fost frustrat de postul sau inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visind sa devina agent operational, asteapta ocazia perfecta pentru a-si dovedi loialitatea. Cind singurul ocupant al casei se dovedeste a fi cel mai periculos om pe care l-a intilnit pina acum, Weston e gata pentru a-si face datoria.

La rindul sau, Tobin Frost a reusit sa scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenti de teren pe care i-a avut vreodata CIA, acesta a parasit agentia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus sa plateasca mai bine, daunele facute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poarta cu el un secret.

Cei doi se aliaza pentru a-si a seama daca cei care i-au atacat sint mercenari sau a fost mina cuiva din interior care vrea sa-i elimine, pentru ca ii stau in cale.

Duminica, "Vocea Romaniei Junior", de la 20:30

Vocile noii generatii dau tonul unei super competitii in primul sezon Vocea Romaniei Junior! 

Andra, Marius Moga si INNA isi ocupa locurile pe scaunele de antrenor sa-i aleaga pe cei mai buni concurenti alaturi de care vor lupta pentru marele trofeu. Misiunea celor trei antrenori este una extrem de importanta, deoarece sunt cei care vor slefui artistii de maine, muzicienii care vor compune coloana sonora a Romaniei. Si gazdele emisiunii, Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, sunt nerabdatori sa le faca telespectatorilor cunostinta cu zeci de copii frumosi, cu voci formidabile.

Copiii vor aduce in prim plan ingredientele celui mai tare show al vocilor, in forma lor superlativa: emotie, competitie, tensiune, bucurie si senzatie si vor demonstra ca niciodata nu esti prea mic ca sa devii mare!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni