• PRO TV
  • Medicii i-au spus ca din cauza paraliziei nu va avea copii niciodata. Imaginile care au facut inconjurul internetului

Medicii i-au spus ca din cauza paraliziei nu va avea copii niciodata. Imaginile care au facut inconjurul internetului

Medicii i-au spus ca din cauza paraliziei nu va avea copii niciodata. Imaginile care au facut inconjurul internetului

In luna octombrie a anului 2015, o tanara si-a inceput ziua normal, s-a pregatit de lucru si a plecat la centrul de terapie unde lucra ca asistenta. 

Ceea ce a urmat i-a schimbat complet viata. Atunci i-a atras atentia Todd Krieg, un biciclist care tocmai avusese un accident de masina si ramasese paralizat de la talie in jos. Cei doi s-au indragostit iremediabil, iar atunci cand barbatul si-a terminat tratamentul, Amanda a plecat acasa alaturi de el.

Relatia dintre ei a fost perfecta inca de la inceput: ei s-au indragostit si au realizat inca de la inceput ca isi vor petrece tot restul vietii impreuna. Acum anuntul venirii pe lume al lui bebelus i-a adus din nou in centrul atentiei.

In momentul in care cei doi au aflat ca vor deveni parinti au fost in culmea fericirii, mai ales ca doctorii le-au spus ca din cauza paraliziei lui Todd este posibil sa nu poata avea niciodata copii.

Pentru ca isi iubeste nespus iubita, Todd a organizat o sesiune foto pentru a sarbatori, dar a mai pregatit ceva la care tanara nu se astepta: i-a cumparat un inel de logodna si a cerut-o in casatorie. In fotografii se vede clar cat de fericiti sunt cei doi, cat de mult se iubesc si ca isi iubesc deja copilasul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni