• PRO TV
  • Cea mai bronzata femeie din lume, revenire spectaculoasa pe internet. Cum arata acum femeia care a mers 12 ani la solar

Cea mai bronzata femeie din lume, revenire spectaculoasa pe internet. Cum arata acum femeia care a mers 12 ani la solar

Cea mai bronzata femeie din lume, revenire spectaculoasa pe internet. Cum arata acum femeia care a mers 12 ani la solar

Patricia Krentcil a devenit cunoscuta acum ceva vreme dupa ce a dezvaluit ca a mers la solar timp de 12 ani, de 3-4 ori pe saptamana. In plus, ea a recunoscut ca si-a dus fiica de numai 6 ani la salon pentru a-i oferi "un pic de culoare" in obraji.

Patricia a fost retinuta la vremea respectiva pentru ca si-a pus copilul in pericol. Ulterior, a fost eliberata pe o cautiune de 25.000 de dolari, devenind o adevarata vedeta de tabloid.

La doi ani de la evenimentul care i-a adus faima mondiala, Krentcil s-a supus provocarii de a renunta la solar, si a "lovit" presa de peste ocean cu tot felul de aparitii mondene in care cuvantul "ridicol" capata o noua amploare.

Dupa o alta pauza, Patricia a reaparut pe retelele de socializare, cu tenul mai deschis, dar cu aceleasi poze exagerate si ipostaze scandaloase, starnind interesul presei mondene. Iata cum arata acum femeia supranumita "cea mai bronzata fiinta de pe Pamant":

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni