• PRO TV
  • Mateo, un copil de 8 ani, are nevoie de donatii pentru a se opera in Germania. "Are 8 boli si are nevoie de ajutor"

Mateo, un copil de 8 ani, are nevoie de donatii pentru a se opera in Germania. "Are 8 boli si are nevoie de ajutor"

Mateo, un copil de 8 ani, are nevoie de donatii pentru a se opera in Germania. "Are 8 boli si are nevoie de ajutor"

Un baietel de 8 ani din Cugir, judetul Alba isi doreste nespus sa poata umbla singur si sa fie independent. Imediat dupa nastere, parintii au observat ca are tulburari de mobilitate si crize epileptice dese.

Baiatul a suferit pana acum, trei interventii chirurgicale la picioare. Umbla doar cu ajutor, insa sansa lui ar fi o clinica din Germania. Costurile unei operatii aici, urmate de terapie de recuperare, ajung pana la 80 de mii de euro, bani pe care familia nu are cum sa-i stranga.

Mateo este un baietel cu o dorinta impresionanta de a se face bine. Tatal lui ii este oficial insotitor permanent, iar mama este pensionata de boala.

Unde puteti dona:

IBAN Lei: RO70BRDE010SV47127240100; 

IBAN Euro: RO04BRDE010SV47127590100.

Familia se descurca foarte greu pentru ca tratamentele baiatului sunt extreme de costisitoare. Copilul are nevoie si de echipament special ca sa se deplaseze: scaun cu rotile, orteze si proteze speciale care trebuie schimbate periodic, pentru ca Mateo este in crestere.

Baiatul urmeaza un program de recuperare la un centru din Alba Iulia.

Familia a primit sperante tocmai din Germania unde au fost trimise analizele lui Mateo. Medicii de acolo le vor spune curand daca poate sa fie operat. Interventia ar fi salvatoare!

Familia se descurca cu doar 1600 de lei pe luna. In urma cu cativa ani parintii si-au vandut un apartament ca sa ii plateasca lui Mateo tratamentele. Nadejdea baietelului se indreapta catre oamenii cu suflet mare, care il pot ajuta sa mearga din nou.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni