• PRO TV
  • Au ramas doar patru perechi in competitia Uite cine danseaza! Cine sunt concurentii eliminati

Au ramas doar patru perechi in competitia Uite cine danseaza! Cine sunt concurentii eliminati

Au ramas doar patru perechi in competitia Uite cine danseaza! Cine sunt concurentii eliminati

Concurentii ramasi in competitia Uite cine danseaza! au avut parte de cea mai grea provocare de pana acum. Cele cinci perechi au fost nevoite sa invete, pentru prima data, cate trei coregrafii.

Concurentii au trecut prin trei probe spectaculoase si numai cei mai buni au ramas pe ringul de dans la final.

Trei probe incendiare si cinci perechi inedite de dansatori.Surprizele s-au tinut lant la Uite cine danseaza!, iar concurentii au fost nevoiti sa impresioneze in cea mai dificila editie de pana acum a show-ului.

In Prima proba, cele cinci cupluri au fost prezente pe scena si au dansat pe aceeasi melodie, rock’n roll. Juriul a eliminat, pe rand, cate o pereche. Prima echipa eliminata din ring a primi 1 punct, iar perechea care a ramas ultima pe scena a fost notata cu 5 puncte. In urma unui maraton de zile mari, Liviu si Marica au primit punctaj maxim din partea celor patru membri ai juriului. 


Pentru cea de-a doua proba, concurentii au pus in scena coregrafii spectaculoase de hip-hop, reggaeton si cabaret. Prin dansurile lor, acestia au incercat sa convinga juriul si publicul ca merita sa ramana cat mai mult timp in competitie.

In proba cu numarul trei, fiecare pereche a fost "provocata" sa copieze si sa imbunatateasca o coregrafie realizata pana acum de una dintre celelalte perechi aflate in competitie. Dar asta nu a fost tot! Provocarea fiecarei echipe a presupus ca dansul pe care l-au prezentat luni in ring sa fie mult mai spectaculos decat acelasi dans prezentat intr-o editie anterioara de o alta pereche.

Dupa ce au trecut prin cele trei probe de foc si au fost notati de juriu, concurentii si-au castigat locul in clasament dupa cum urmeaza: 



Votul publicului a reprezentat si de aceasta data un factor important in stabilirea deciziei finale. Dupa inchiderea liniilor de vot, echipa care a parasit competitia Uite cine danseaza este formata din Anca si Nicolai.

Ei sunt concurentii care merg in Semifinala Uite cine danseaza! 2017:

  • Liviu Teodorescu si Marica Derdene
  • Alex Velea si Ecaterina Dosan
  • Marius Manole si Olesea Micula
  • Sandu Lungu si Raluca Netca

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni