• PRO TV
  • Are numai trei ani, dar ne ofera o lectie de viata demna de urmat. Ce a inteles o micuta despre cancer

Are numai trei ani, dar ne ofera o lectie de viata demna de urmat. Ce a inteles o micuta despre cancer

Are numai trei ani, dar ne ofera o lectie de viata demna de urmat. Ce a inteles o micuta despre cancer

Are numai trei ani, dar Scout intelege mai bine decat oricine altcineva ca trebuie sa se concentreze pe altceva si ca in momentul in care o femeie sufera de cancer trebuie sa isi aminteasca in fiecare clipa cat de puternica este.

Cea mai grea perioada a fost atunci cand parul a inceput sa ii cada bunicii sale, iar micuta era extrem de preocupata de acest aspect. Pentru a o tine ocupata cu ceva, mama ei a decis sa inceapa un mic proiect cu fetita si sa se concentreze pe femei faimoase si puternice de la care sa invete ca forta si puterea stau in noi.

Cele doua au facut impreuna o lista, iar mama i-a explicat micutei despre fiecare femeie in parte. Pasul urmator a fost sa isi aleaga o fotografie cu fiecare in parte, pe cea pe care o vor reproduce.

Intregul proiect a tinut-o ocupata pe micuta pe durata chimioterapiei bunicii. Ceea ce si-a dorit mamica a fost sa o ajute pe fetita sa isi aminteasca mereu cat de puternica este o femeie, la fel ca un barbat. 

Intre timp bunica s-a vindecat de cancer, iar micuta a reusit sa contureze in minte o imagine despre cele mai puternice femei ale lumii, dar sa si inteleaga cat este de important sa fii increzatoare si curajoasa.




 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni