• PRO TV
  • A facut aceeasi poza timp de 35 de ani. Ce s-a intamplat cand au incercat sa refaca poza anul acesta

A facut aceeasi poza timp de 35 de ani. Ce s-a intamplat cand au incercat sa refaca poza anul acesta

A facut aceeasi poza timp de 35 de ani. Ce s-a intamplat cand au incercat sa refaca poza anul acesta

Sa ramai in legatura stransa cu prietenii din liceu poate fi un lucru extrem de dificil. Oamenii se muta, isi fac familii, cauta locuri de munca si dintr-o data nimic nu mai este ca la inceput.

Pentru cinci barbati din Santa Barbara, California, sa ramana in legatura permanenta este prioritate zero, iar la fiecare cinci ani se intalnesc pentru a reface o poza care le caracterizeaza prietenia.

In anul 1982 cei cinci au mers intr-o vacanta in Copco Lake din Nordul Californiei, fiecare dintre ei aflandu-se atunci la varsta de 19 ani, cand au decis sa isi faca o poza care sa le aminteasca peste ani si ani cat de bine s-au distrat. Inca de atunci, cei cinci au decis sa se intalneasca la fiecare cinci ani pentru a-si face poza de grup.

Pe data de 24 iunie a avut loc cea mai recenta intalnire, iar de-a lungul timpului cei cinci prieteni au incercat sa refaca imaginea, dar sa nu altereze cu nimic poza initiala. 

Prima data au intrat in atentia presei in anul 2007, imaginea din 2012 s-a viralizat, iar acum au partea de cea mai mare atentie media de pana acum. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni