• PRO TV
  • Rochia spectaculoasa din fata, dar problematica din spate. Rita Ora a patit un accident vestimentar cand s-a intors

Rochia spectaculoasa din fata, dar problematica din spate. Rita Ora a patit un accident vestimentar cand s-a intors

Rochia spectaculoasa din fata, dar problematica din spate. Rita Ora a patit un accident vestimentar cand s-a intors

A riscat imbracandu-se intr-o rochie ultra sexy, scurta si lucioasa. Rita Ora, personaj principal pe primele pagini ale publicatiilor mondene dupa aceasta aparitie.

Rita Ora a vrut sa impresioneze publicul de la un concert privat pe care l-a sustinut in Londra. Si cu toate ca a stralucit la propriu si la figurat, artista le-a oferit o priveliste de senzatie fotografilor prezenti la eveniment.

La plecare, cand s-a intors cu spatele catre paparazzii, Rita le-a aratat lenjeria intima si le-a oferit prilejul de a o transforma in personajul principal al tabloidelor de a doua zi.

"Stiu ca nu sunt cea mai slaba femeie din lume, dar nici nu imi doresc acest lucru!", a marturisit intr-un interviu recent pentru Cosmopolitan vedeta care straluceste si isi lasa formele voluptuoase la vedere. Rita e constienta de atuurile ei fizice si o adepta a stilului provocator, asa ca aparitiile ei sunt mereu presarate cu sex-appeal si le reamintesc fanilor de ce e considerata una din cele mai sexy femei din lume.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni