• PRO TV
  • Cele mai mari implanturi fesiere! Gemenele din Argentina care i-au surprins pe esteticieni. Cum arata posterioarele lor

Cele mai mari implanturi fesiere! Gemenele din Argentina care i-au surprins pe esteticieni. Cum arata posterioarele lor

Cele mai mari implanturi fesiere! Gemenele din Argentina care i-au surprins pe esteticieni. Cum arata posterioarele lor

Nadinne si Dannita au facut furori la emisiunea "Botched", unde dependentii de operatii estetice apeleaza la serviciile a doi esteticieni de top pentru a-si corecta anumite interventii esuate. Chiar si Rodrigo Alves a fost la aceasta emisiune!

Gemenele originare din Argentina i-au contactat pe doctorii Terry Dubrow si Paul Nassif de la "Botched" pentru ca nu erau multumite de... silicoanele lor. 

Impatimite ale operatiilor estetice, cele doua si-au dorit nu doar sa-si mareasca fesele, ci si sanii. Din pacate insa, au avut parte de experiente nefericite: una din ele a ramas cu exces de piele, iar cealalta a ajuns sa aiba sanii lipiti din cauza substantei introduse in piept.

Socati de calitatea proasta a interventiilor, medicii Terry Dubrow si Paul Nassif, prezentatorii emisiunii Botched, nu au putut sa nu remarce si posterioarele uriase ale gemenelor: "Cred ca sunt cele mai mari implanturi pe care le-am vazut pana acum. Cata grasime aveti injectata?"Fetele au spus ca in jur de 300cc de grasime si au specificat ca a fost nevoie sa ia in greutate pentru a face fata interventiei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni