• PRO TV
  • Avem castigatorii! Cine sunt cei doi #producatoridefun ai campaniei #fiireporterPRO la Untold

Avem castigatorii! Cine sunt cei doi #producatoridefun ai campaniei #fiireporterPRO la Untold

Avem castigatorii! Cine sunt cei doi #producatoridefun ai campaniei #fiireporterPRO la Untold

Vara asta, ei vor mixa noptile albe cu haine colorate. Dupa preselectii si bootcamp, Irina Bors si Paul Tripon.

Decizia a fost greu de luat! 10 finalisti cool si foarte pregatiti au ajuns, dupa o perioada dura de preselectii, in cel mai tare BOOTCAMP: cel de la Pro TV. Alaturi de Oana Tache, ei s-au anternat sa devina reporteri si au trait pe pielea lor cum e sa lucrezi in televiziune.





Oana a fost gazda lor si i-a purtat prin lumea Pro TV. De la studioul de stiri, la regie, redactii si studioul foto, cei noua finalisti au vazut cum se desfasoara activitatea zilnica si au invatat o multime de lucruri interesante. Le-a pregatit workshop-uri si i-a invatat sa lucreze cu camera si cu prompterul. Tot ea le-a dezvaluit din secretele lumii digitale si le-a dat sfaturi despre cum pot deveni creatori de continut relevant.





Dupa sedintele foto, testele in fata prompterului si a camerelor de luat vederi, intalnirile cu Busu, Lavinia Petrea, Elena Lasconi, Corina Caragea si Andreea Esca, cei zece finalisti au asteptat verdictul!



Irina Bors si Paul Tripon vor merge la Untold in calitate de #reporterPRO #producatordefun si abia asteptam sa-i vedem in actiune!

In curand, Clujul va deveni capitala distractiei si cele 40 de hectare de teren pregatite pentru Untold vor fi acoperite de multi decibeli si zeci de mii de oameni. Doar doi dintre cei prezenti in Bootcamp-ul PRO vor fi reporteri la Untold alaturi de Oana, insa toata gasca se pregateste pentru super distractie la cel mai tare festival. Felicitari tuturor!



Irina, Paul, voi aveti legatura!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni