• PRO TV
  • #fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 2: E despre tine, e despre oameni! Fa cunostinta cu #PeopleOfUntold

#fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 2: E despre tine, e despre oameni! Fa cunostinta cu #PeopleOfUntold

#fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 2: E despre tine, e despre oameni! Fa cunostinta cu #PeopleOfUntold

Un festival e cool datorita oamenilor care vin sa se distreze! Ce inseamna people of UNTOLD? Energii pozitive, chef de fun, prietenie! Reporterii PRO au facut cunostinta cu ei si vor sa ii prezinte lumii intregi!

"Oamenii lui Untold? De unde sunt? De peste tot! Europa, America, Asia si Africa. Intreaga lume s-a mutat la Cluj. Toti petrecaretii sunt la Untold. E prima oara cand vad in Romania atatia straini veniti pentru un eveniment, iar daca se mai intreba cineva de ce e Untold cel mai mare festival de la noi, asta e raspunsul. Untold este "vinovatul" care ne aseaza pe harta internationala a evenimentelor de gen. E incredibil la ce nivel de organizare s-a ajuns. E coplesitor sa vezi steagurile tuturor natiilor din lume fluturate pe arena din Cluj. E energie, e emotie, e noua lume PRO", a spus Oana Tache dupa cateva ore de luat interviuri alaturi de Paul si Irina.



"Am stat de vorba cu festivalieri veniti tocmai din Egipt, Canada sau Pakistan, ajunsi la Cluj pentru seturile DJ-ilor celebri, pe de o parte, dar si pentru spiritul efervescent in care se distrează romanii. E o senzatie extraordinara sa fii in mijlocul acestor oameni energici, originali, pusi pe distractie. Iar ca gazde, noi, romanii nu ne lasam mai prejos. Venim cu gasca mare la festival si nu plecam pana la 6, 7 dimineata. Si chiar si-asa, nopțile par prea scurte. Povestea continua... Iar echipa FII REPORTER e pregatita pentru si mai mult", ne-a spus si Irina, castigatoarea campaniei #fiireporterPRO la Untold.



"Cand spui 'oamenii lui Untold' te referi la o gasca mare, cu un singur scop: distractia si deconectarea. Sunt oameni plini de energie care te incarca si pe tine. Si e un vibe general foarte tare! Chiar daca vii singur la festival e imposibil sa nu fii adoptat de un grup. Cu un simplu 'scuze' sau 'te rog' ajungi usor in primele randuri. E lume de pe toate continentele si ai putea crede ca vorbitul sau comunicarea sunt o problema. Nu si la Untold, unde limbajul universal e muzica", a incheiat Paul dupa o zi plina de festival.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni