• PRO TV
  • #fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 1: Cum s-au descurcat Irina si Paul la primele interviuri

#fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 1: Cum s-au descurcat Irina si Paul la primele interviuri

#fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 1: Cum s-au descurcat Irina si Paul la primele interviuri

Au vrut sa fie producatori de fun! Irina si Paul, castigatorii campaniei #fiireporterPRO la Untold au intrat in actiune si, sub supravegherea atenta a Oanei Tache, si-au perfectionat skill-urile de reporteri.

Irina si Paul au trait pe pielea lor cum e sa lucrezi in televiziune. In prima zi de festival, cei doi nu doar ca au luat interviuri la cald, ci au si invatat din secretele lumii digitale. Oana le-a dat sfaturi despre cum pot deveni creatori de continut relevant, iar multe dintre aventurile lor sunt deja pe contul de Instagram Pro TV.



"Experienta Untold alaturi de Pro TV, in campania Fii reporter Pro, este una pe care orice persoana energica, pozitiva, dornica de distractie, dar si pusa pe treaba si-ar dori-o. E prima data cand vin la Untold si am, iata, norocul sa fiu mai mult decat un festivalier si sa traiesc experienta din "spatele usilor inchise". E o nebunie: multe zambete, un vibe extraordinar si oameni veniti din toate colturile lumii sa guste muzica unor nume mari din muzica electronica, in inima Transilvaniei. E si ziua Oanei si e ne-bu-nie! Efervescenta sau mai bine zis "vortexul distractiei" asa as descrie atmosfera de aici. Si e doar prima zi...", a spus Irina intr-o pauza binemeritata.



"Nebunia abia a inceput si se anunta 4 zile de distractie, senzatie, dar si multă munca. Ma bucura faptul ca am oportunitatea de a munci si a ma distra in acelasi timp alaturi de o echipa care e devotata muncii si a experientei de festival. Sper sa transmitem oamenilor de acasa vibe-ul Untold. Siii... La multi ani, Oana!", a adaugat si Paul.

Ce spune Oana Tache, cea care le e alaturi la fiecare pas?



"3 doamne si toti 3... Pregatiti pana in dinti cu aparate foto si video, cu un bagaj plin de intrebari si idei de materiale pentru 4 zile de fun. Desi nu e deloc usor sa fii reporter de festival, alaturi de Irina si Paul totul devine mult mai simplu pentru ca sunt cool si abia asteapta sa invete pe pielea lor ce inseamna sa #fiireporterpro. In asa companie si la asa festival cred ca oricine si-ar dori sa isi petreaca ziua de nastere, nu? Hai la Untold! Promit sa triplam distractia!"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni