• PRO TV
  • A fost filmat in timp ce captura un piton, insa a fost cat pe ce sa fie el prada

A fost filmat in timp ce captura un piton, insa a fost cat pe ce sa fie el prada

A fost filmat in timp ce captura un piton, insa a fost cat pe ce sa fie el prada

Meseria de vanator de serpi este cu siguranta una dintre ele mai riscante din lume si doar cei cu adevara pasionati se pot incumeta sa o practice.

Un astfel de exemplu este Cor Viljoen, un ingrijitor de animale din Africa de Sud, pasionat de serpi. Fie ca este vorba de a salva speciile aflate pe cale de disparitie, sau de a captura reptilele aflate in curtile oamenilor, Cor este omul care nu spune niciodata nu atunci cand vine vorba de astfel de provocari.

Activ pe retelele sociale, Cor obisnuieste sa filmeze actiunile sale pline de curaj, insa una dintre acestea a devenit recent virala pe internet, intrucat a fost cat pe ce sa il coste viata.

Chemat sa captureze un piton care se afla pe o proprietate privata, Cor si-a dus la indeplinire sarcina si a imobilizat reptila, in timp ce ajutorul sau inregistra pe camera momentul. Cu toate ca stie foarte multe despre aceste reptile, barbatul nu se astepta insa la ce a urmat: pitonul s-a incolacit pe picioarele lui, reusind sa il faca sa isi piarda echilibrul.

Pentru ca nu sunt veninosi, pitonii se folosesc de forta lor fizica pentru a imobiliza prada si se incolacesc in jurul ei, pana aceasta ramane fara oxigen si moare. La fel a procedat si exemplarul din imagini, insa spre norocul barbatului, in ajutorul lui au sarit cei care se aflau in imprejurimi, reusind astfel sa il scape din capcana care i-ar fi putut fi fatala

Filmuletul a devenit viral pe internet la doar doua zile de cand a fost facut public si a strans mii de distribuiri pe retelele sociale. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni