• PRO TV
  • Cosmin Savu, o ancheta document despre contrabanda si evaziunea cu produse petroliere Duminica, la Romania, te iubesc!

Cosmin Savu, o ancheta document despre contrabanda si evaziunea cu produse petroliere Duminica, la Romania, te iubesc!

Cosmin Savu, o ancheta document despre contrabanda si evaziunea cu produse petroliere Duminica, la Romania, te iubesc!

Duminica, la Romania, te iubesc!, Cosmin Savu prezinta o investigatie jurnalistica despre contrabanda si evaziunea cu produse petroliere. Telespectatorii vor putea afla cine sunt personajele cheie din spatele acestor afaceri, dar si cum au reusit sa influenteze viata tuturor romanilor.

Organizatii de tip mafiot, ofiteri din serviciile secrete, sefi de vama sau directii fiscale stau la baza acestor retele care au prejudiciat statul roman. Ancheta dezvaluie increngaturile din spatele comertului ilicit de carburanti, iar ”drumul petrolului” trece prin judetele Bihor, Sibiu si Prahova.

“Este dureros sa vezi ca si acum, dupa 28 de ani, statul nu este in stare sa reactioneze in mod coerent in fata evaziunii fiscale, ba mai mult, reprezentantii acestuia sunt complici sau autori. Grupurile infractionale organizate ajung pana in varful institutiilor care, in loc sa ne protejeze, ne prejudiciaza. Este revoltator sa vezi cum s-au dezvoltat retelele de traficanti.”, spune Cosmin Savu despre reportajul document pe care telespectatorii il pot vedea duminica aceasta, de la ora 18:00, la PRO TV.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni