• PRO TV
  • Romania-Olanda este LIVE astazi, la PRO TV, de la 21:00!

Romania-Olanda este LIVE astazi, la PRO TV, de la 21:00!

Romania-Olanda este LIVE astazi, la PRO TV, de la 21:00!

In aceasta seara, de la 21:00, PRO TV transmite in direct meciul Romania-Olanda de pe National Arena, iar aproximativ 30.000 de spectatori vor infrunta frigul pentru ultimul meci al Romaniei in anul 2017!

Olanda a luat bronzul la ultimul mondial, cand a invins in finala mica echipa Braziliei, gazda ultimului mondial. Acum 10 ani, Romania a obtinut singura calificare a generatiei Mutu la EURO 2008 in fata Olandei, care este tripla finalista a Cupei Mondiale.

Pentru meciul impotriva Olandei, Cosmin Contra a declarat ca pentru amicalul din aceasta seara va incerca sa foloseasca alti jucatori fata de cei care au intrat pe teren la meciul cu Turcia, astfel incat sa poata analiza pe cine se poate baza in urmatoarea campanie de calificare.“Trebuie sa-mi fac o parere despre fiecare jucator pe care l-am chemat, Vreau ca la ora inceperii Nations League sa am exact numele pe care voi conta. Voi face schimbari, dar incerc sa mentin cativa jucatori din meciul cu Turcia.”, a spus Cosmin Contra. Odata cu acest meci, Contra spera sa incheie neinvins anul 2017 pe banca echipei nationale, in fata unei adversare deja obisnuita cu Romania. 

Marti seara, de la 21:00 la PRO TV, Romania o intalneste pe gazon pe Olanda.

Bucurati-va de fotbal!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni