• PRO TV
  • Patrizia Paglieri este prima concurenta care ramane fara pereche la Ferma vedetelor!

Patrizia Paglieri este prima concurenta care ramane fara pereche la Ferma vedetelor!

Patrizia Paglieri este prima concurenta care ramane fara pereche la Ferma vedetelor!

Cele 6 perechi de vedete au trecut prin mari emotii, ieri seara, la duelul plin de tensiune dintre cele doua echipe: Daniel Iordachioaie – Rona Hartner si Partizia – Francesco Paglieri. 

Prietenia stransa si experienta duelului anterior au reusit sa rupa legatura mama-fiu. Astfel, Francesco Paglieri este primul concurent eliminat din Ferma vedetelor, iar Patrizia este prima care a ramas vulnerabila, fara pereche!

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 6.3 puncte de rating si 20.7% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 3.7 puncte de rating si 12.1% share. 

Monica Barladeanu a simtit generozitatea concurentilor, care din putinul lor au impartit cu ea. Dupa un scurt moment de relaxare, au trecut si la partea grea! Daniel Iordachioaie l-a ales pe Francesco Paglieri la duel – „A fost cea mai buna decizie pe care puteam sa o iau!”.  „Nu pot sa merg pe premisa ca sunt ca un copil pentru el pentru ca e doar un joc!”, a marturisit Francesco, iar Patrizia a completat: „Cu mine langa el pleaca cu dezavantaj!”. 

In ziua duelului fiecare s-a pregatit cum a putut mai bine. Cei doi concurenti au intrat in arena duelului plini de emotii. La prima proba, Taie craca adversarului, fiecare a trebuit sa taie scandura de sub celalalt. Daniel a iesit invingator datorita tehnicii si a vitezei.

La a doua proba, Ridica turnul, au trebuit sa agate bucati de lemn de pe jos si sa ridice un turn cu ajutorul unui sistem de prindere. Francesco a fost mai rapid si a reusit sa egaleze scorul. 

La cea de-a treia proba, Tine cosul, fiecare a trebuit sa tina suspendat un cos cu 22 de kilograme de cartofi. Daniel a fost mai rezistent si a reusit sa castige proba si, implicit, duelul.

Dupa duel Francesco a marturisit: „Imi pare rau ca o las pe mama singura, dar sper sa lupte pana la sfarsit!”. Cu totii si-au luat ramas bun de la Francesco cu cantece si lacrimi in ochi, iar eforturile sale nu au ramas neobservate. 

Pe cine va lasa Francesco fermierul saptamanii, cum se va descurca Patrizia singura, cine vor fi urmatorii servitori, dar si cine va parasi ferma fara duel, astfel incat va deturna toate strategiile create ramane de vazut, de marti pana joi, numai la PRO TV. 

Sambata, de la 19:30, Andreea Ibacka si Octavian Strunila, il au invitat in platoul emisiunii, Ferma dupa perdea, pe Fancesco Paglieri pentru a dezbate la cald impresiile dupa participarea la Ferma vedetelor. Alaturi de cei trei va fi si Mihaela Tatu, care va avea un cuvant important de spus referitor la lipsa hranei, problema acuta cu care se confrunta concurentii. Cat de greu este in ferma, ce inseamna greva foamei pentru concurenti, cat influenteaza presiunea psihica, dar si cine sunt cei mai de temut adversari pentru Patrizia, sunt doar cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspuns sambata, la 19:30, pe PRO 2.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni