• PRO TV
  • Iulia Vantur si Monica Barladeanu sunt impreuna la Ferma vedetelor

Iulia Vantur si Monica Barladeanu sunt impreuna la Ferma vedetelor

Iulia Vantur si Monica Barladeanu sunt impreuna la Ferma vedetelor

  In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de multe surprize la Ferma vedetelor. Iulia Vantur este invitata Monicai Barladeanu la ferma si vine pentru a le da sfaturi concurentilor, pentru a vedea ce au reusit sa construiasca si cum se descurca ei in conditiile date. 

Plina de energie si voie buna, Iulia se va juca cu fermierii, va canta, dansa si nu va scapa nici de interviurile de la Ferma TV, luate cu dibacie de Cosmin Natanticu. Atmosfera din ferma va fi una de sarbatoare si distractia va fi in floare, cat timp va sta Iulia in ferma. „M-am bucurat foarte mult sa vin la ferma si sa vad cum sunt noii fermieri! Monica este o gazda foarte buna si un real sprijin moral de care au mare nevoie. Am gasit acolo un peisaj de poveste, o atmosfera foarte frumoasa si ne-am distrat impreuna! Au muncit mult si se vede cat suflet au pus in transformarea fermei!”, a declarat Iulia. 

Am auzit ca Iulia era in tara si ne-am gandit s-o invitam sa treaca pe la noi prin ferma ca sa ii prezint noua generatie de concurenti cu care ma mandresc. Momentul in care ne-am asezat noi, iesencele, in capul mesei a fost emotionant si pentru noi doua, dar si pentru fermieri, iar complicitatea noastra a fost destul de derutanta pentru cei de la masa. Ii spusesem Iuliei, inainte de intrare, ca vedetele noastre au ajuns in acel punct in care presiunea psihica te poate face sa cedezi. Ii multumesc Iuliei pentru generozitatea cu care i-a motivat perfect sa-si depaseasca limitele si sa mearga mai departe.”, a declarat Monica.

Monica Barladeanu va intra in casa si ii va aduna pe toti la masa pentru a citi scrisoarea lasata de Andrei Duban si pentru a le spune cine va fi urmatorul fermier sef ce isi va alege servitorii si va trimite inca o persoana la duel. 

Cine va fi, dar mai ales cum se va comporta fermierul saptamanii cu colegii sai, de la ce vor izbucni noi tensiuni in ferma si cine vor fi cei vizati pentru a deveni servitori ramane de vazut in aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni