• PRO TV
  • Kate și William, botez regal pentru mezinul Louis. Ce cadou i-a făcut unchiul Harry, pe care nepotul nu-l poate folosi

Kate și William, botez regal pentru mezinul Louis. Ce cadou i-a făcut unchiul Harry, pe care nepotul nu-l poate folosi

Kate și William, botez regal pentru mezinul Louis. Ce cadou i-a făcut unchiul Harry, pe care nepotul nu-l poate folosi

Kate Middleton și prințul William se pregătesc pentru marele botez al micului Louis. Cel de-al treilea copil al cuplului princiar va fi botezat luni și a primit deja un cadou scump din partea familiei.

Prințul Harry i-a cumpărat un cadou costisitor micuțului Louis, care va fi creștinat azi de Arhiepiscopul de Canterbury. Celebrul său unchi, soțul lui Meghan Markle, a cheltuit nu mai puțin de 8.000 de lire pe un obiect pe care nepotul nu-l va putea folosi decât atunci când va învăța să citească. Conform The Sun, Harry a achiziționat prima ediție a cărții „Winnie the Pooh”, volum semnat de A. A. Milne.

Un apropiat al familiei a dezvăluit că Harry a apreciat întotdeauna poveștile înainte de culcare spuse de mama lui, motiv pentru care a vrut să-i ofere nepotului său o mostră din cărțile lui favorite. „Inițial a vrut să cumpere Alice în Țara din Oglindă, care era la vânzare pentru 24.000 de lire, dar a decis că Winnie de Pluș ar fi mai potrivită pentru prima lui carte. Cartea favorită a lui William a fost Robinson Crusoe, dar Harry a iubit tot ce a scris A. A. Milne”, a declarat acesta pentru publicația britanică.În vârstă de 11 săpătămâni, Louis va fi în centrul atenției la ceremonia de azi care va începe la ora 18.00 (ora României). Botezul va avea loc la Chapel Royal a palatului St. James, același loc în care fratele lui mai mare, George, a primit botezul. Conform The Sun, în aceeași capelă a fost botezată în religia anglicană actuala ducesă de Sussex, Meghan Markle. Înainte de căsătoria cu prințul Harry, Meghan a fost nevoită să accepte botezul Bisericii Anglicane, iar ceremonia a fost una privată.

Oaspeți de vază la botezul lui Louis

George și Charlotte, frații mai mari ai lui Louis, au avut parte de ceremonii restrânse la palat cu ocazia botezului lor. E de așteptat ca William și Kate să nu facă un eveniment național nici cu această ocazie, motiv pentru care lista de invitați va fi restrânsă la 30-40 de persoane.

FOTO: Prințul George și prințesa Charlotte, frații mai mari ai lui Louis

Presa britanică spune că printre cei care au confirmat participarea se află Regina Elisabeta, prințul Charles, Camila - ducesa de Cornwall, prințul Philip (stră-străbunicul lui Louis), Pippa Matthews (sora lui Kate), James (fratele lui Kate) și părinții ducesei de Cambridge.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni