• PRO TV
  • A primit un an de închisoare cu suspendare după ce a recunoscut că a agresat sexual o fată de 16 ani

A primit un an de închisoare cu suspendare după ce a recunoscut că a agresat sexual o fată de 16 ani

A primit un an de închisoare cu suspendare după ce a recunoscut că a agresat sexual o fată de 16 ani

Fapta recunoscută e pe jumătate iertată, spune o vorbă din popor. E valabilă și pentru starul unei emisiuni cunoscute de pe Discovery, care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare după ce a mărturisit în instanță că a sărutat și pipăit o adolescentă.

Edgar Hansen (47 de ani), membru al echipajului vasului de pescuit Northwestern care apare în show-ul TV „The deadliest catch” („Captură mortală”), a primit o sentință blândă după ce și-a recunoscut fapta. Hansen, care fusese acuzat de agresiune sexuală de o tânără de 16 ani, a pledat vinovat în instanță, mărturie care i-a adus o condamnare cu suspendare, o amendă minusculă și cheltuieli de judecată.

La tribunal, Hansen a recunoscut că în septembrie 2017 a atacat-o pe Jane Doe, pe care a sărutat-o cu forța, după care i-a atins zonele intime „pentru satisfacerea poftelor sale sexuale”. Conform mărturiei sale din sala de judecată, Hansen și-a cerut scuze pentru comportamentul său indecent și pentru prejudiciile pe care le-a adus tinerei agresate. Pescarul a anunțat în instanță că a apelat la un psiholog pentru a-l ajuta să treacă peste acest episod și pentru a se asigura că el nu se va repeta.

Tribunalul din Snohomish, statul Washington, a decis în 13 iulie 2018 să-l amendeze cu 5.000 de dolari, sumă din care a scăzut 4.800 de dolari, și să-l oblige la cheltuieli de judecată în valoare de 1.453 de dolari. Timp de 364 de zile, Edgar Hansen se va afla sub atentă monitorizare, iar în cazul în care va săvârși alte fapte penale, pedeapsa sa va fi schimbată în închisoare cu executare.

Edgar Hansen și fratele său, Sig Hansen (căpitan), fac parte din echipajul vasului de pescuit Northwestern. Ei sunt în competiție cu alte ambarcațiuni, în sezonul de pescuit la crabi din Marea Bering. Cursa nebună după prada adâncurilor este urmărită pas cu pas începând cu anul 2005, anul lansării documentarului „The deadliest catch”. 


Serialul surprinde experiența reală a echipajelor care pescuiesc crabi în condiții meteo dintre cele mai nefavorabile. Fiecare echipaj este însoțit în aventura pe mare de o echipă de filmare care surprinde frământările, munca grea și satisfacția unei capturi record ale celor aflați pe vas.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni