• PRO TV
  • Momente pline de acțiune, dramă și suspans. Ce noutăți apar în cele mai noi producții cinematografice

Momente pline de acțiune, dramă și suspans. Ce noutăți apar în cele mai noi producții cinematografice

Momente pline de acțiune, dramă și suspans. Ce noutăți apar în cele mai noi producții cinematografice

Chiar dacă este vara, filmele și serialele nu încetează să nu apară. Mai jos sunt cele mai importante noutăți din cele mai noi filme și seriale TV.  

Tom Cruise apare din nou pe ecran, cu noul său film "Misiune Imposibilă: Fallout". Este cel de-al șaselea film din franciza "Misiune Imposibilă" care va debuta săptămâna aceasta. Un nou sezon din serialul "Orange is the new black" se va lansa vinerea aceasta. Este cel de-al șasele sezon din serialul care a cucerit Statele Unite ale Americii. În acest sezon principalii protagoniști sunt trimiși într-o altă închisoare ca urmare a evenimentelor petrecute în sezonul 5.

 

Un nou serial își va face apariția pe micile ecrane. "Castle Rock" va debuta săptămâna aceasta, pe 25 iulie. Acest serial este o nouă dramă compusă de Stephen King și J.J. Abrams. Acțiunea vrea să evidențieze momentul când o persoană primește un apel telefonic de la o persoană misterioasă și evenimentele ce se vor întâmpla după. 
"Vrei să râzi puțin?", așa își atrage comedianta Iliza Shlesinger fanii pentru un nou stand-up comedy de senzație.
Reality show-ul "Love & Hip Hop: Hollywood" se întoare luni pe VH1. De această dată, K. Michelle se află în orașul Tinsel. Cântăreața R&B se deschide în privința dezavantajului de a obține injecții de fund și chirurgie plastică și multe alte întâmplări. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni