• PRO TV
  • Pamela Anderson vorbește pe șleau despre sexul în trei: „Toți iubiții mei au fost prea geloși”

Pamela Anderson vorbește pe șleau despre sexul în trei: „Toți iubiții mei au fost prea geloși”

Pamela Anderson vorbește pe șleau despre sexul în trei: „Toți iubiții mei au fost prea geloși”

După trei mariaje eșuate și o sumedenie de relații cu bărbați unul și unul, Pamela Anderson a acceptat provocarea de a vorbi despre sexul în trei.

Celebra actriță, care a fost o apariție de senzație în seria Baywatch, a rezistat un an alături de jucătorul profesionist de poker Rick Salomon. Pamela Andreson i-a dat papucii printr-un e-mail, în care îi scria că e „plictisită, frustrată și incompatibilă din punct de vedere sexual” cu el. Despărțirea a fost în 2008, iar de atunci starul de la Hollywood a avut doar relații pasagere, cu bărbați mai pasionali decât plictisitorul Rick. Dar a făcut vreodată sex în trei?

FOTO: Pamela Anderson a fost împreună cu Rick în perioada 2007-2008

Este una din întrebările la care Pamela Anderson a oferit răspuns în cadrul unei provocări lansate pe Instagram de revista bilunară britanică Dazed. Cititorii publicației au avut ocazia de a-i pune întrebări actriței, la care Pamela să răspundă fără menajamente și ocolișuri. Iată ce spune vedeta despre sexul cu mai mulți parteneri!

„Nu am făcut sex în trei sau în grup niciodată. Fiecare cu preferințele lui. Toți iubiții mei au fost prea geloși. Poate cu excepția unuia, care avea o fantezie de a mă privi pe mine cu altă femeie. Sună tentant uneori. Dar sunt prea romantică. Nu-mi face plăcere să fac sex fără să iubesc sau să am un angajament cu cineva. Nu e ceva mecanic sau ceva cu care să te dai mare. E vorba despre intimitate și despre împărtășirea unor secrete”, a răspuns Pamela unei întrebări venite din partea unui cititor al revistei.

 

Feeling good today ⭐️

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Pamela a fost solicitată să dea un sfat unei tinere cititoare care avea o dilemă: e moral să aibă, în același timp, un iubit tânăr și un partener mai în vârstă care o ține în puf? Well, ce credeți că i-a spus starul din Baywatch? Bine, iată răspunsul:

„Nu sunt un avocat al acestei practici. Eu pot să mă descurc cu un singur bărbat. Cam mulți sugar daddies (tați de zahăr – bărbați mai în vârstă decât partenerele lor care le răsfață) pe aici. Nu pot să fac dragoste cu cineva de care nu sunt atrasă. Nicio sumă de bani și niciun cadou nu merită să fac asta”, a mai spus Pamela Anderson.

Citește și: Cum arată fiii Pamelei Anderson, de care vedeta e mândră foc!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni