• PRO TV
  • Terminator s-a ținut de cuvânt: se întoarce pe marile ecrane. A șasea oară

Terminator s-a ținut de cuvânt: se întoarce pe marile ecrane. A șasea oară

Terminator s-a ținut de cuvânt: se întoarce pe marile ecrane. A șasea oară

Arnold Schwarzenegger revine în seria „Terminator” care va fi lansată în toamna anului viitor. Producătorii părții a șasea a celebrului film au făcut public primul afiș al filmului.

Terminator s-a ținut de cuvânt și se întoarce pe marile ecrane în noiembrie 2019. „Terminator 6” se filmează în acest moment, iar din distribuție fac parte Arnold Schwarzenegger, Natalya Reyes, Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) și Linda Hamilton. Sarah Connor se întoarce în pielea Lindei Hamilton la 25 de ani de la ultima sa apariție în film. Terminator 6 e regizat de Tim Miller, același om care a semnat regia lui Deadpool.

FOTO: Paramount Pictures Twitter

Arnold a anunțat încă din luna mai, în timpul Festivalului de Film de la Cannes, că va face parte din noua peliculă. Filmările au început în luna iunie și ar trebui să se încheie până în octombrie 2018. Pe lista actorilor selecționați pentru Terminator 6 figurează și Gabriel Luna (Agents of SHIELD). De asemenea, din distribuție mai face parte Diego Boneta (Pretty Little Liars).

Regizorul Tim Miller și producătorul James Cameron s-au ferit să dea detalii despre viitoarea producție cinematografică, însă ceea ce se știe până acum este că Terminator 6 va fi o continuare a Terminator 2: Ziua Judecății. Prin urmare, nu se va face nicio referire la părțile 3,4 și 5. Ca și când n-ar fi existat.

„Această parte este o continuare a poveștii din Terminator 1 și Terminator 2. Ne vom preface că celelalte părți au fost un vis urât”, a declarat James Cameron, citat de Hollywood Reporter.

Însă, ceea ce este mai important pentru fanii seriei este că adevăratul și unicul Terminator se întoarce, așa cum a promis. De asemenea, o continuare fără Sarah Connor interpretată de Linda Hamilton era de neconceput. Uitați-vă ce caricatură de Darth Vader e Kylo Ren (Adam Driver)!

Data oficială și exactă a lansării Terminator 6 în SUA este 22 noiembrie 2019, la patru ani și jumătate de la ultima parte din serie și la 35 de ani de la Terminator 1 (26 octombrie 1984). În topul încasărilor, Terminator 5: Genisys conduce detașat, urmat de Terminator 4: Salvation.

Încasări mondiale seria Terminator

Terminator 1: 40 de milioane de dolari

Terminator 2: 315 milioane de dolari

Terminator 3: 283 de milioane de dolari

Terminator 4: 371,3 milioane de dolari

Terminator 5: 440,6 milioane de dolari

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni